Furios, Radulescu toarna tot. De unde ar fi incasat spagi uriase Ciolacu si Tudose: „Tudose s-a laudat ca face 100 milioane euro ca premier”

politica

Acuzatii grave aduse de deputatul Catalin Radulescu fostului premier PSD Mihai Tudose. Radulescu sustine ca acesta s-a laudat „la o masa” ca in mandatul de premier va face 100 de milioane de euro. Mai mult, Radulescu dezvaluie o serie de afaceri ilegale derulate de Tudose.

„Niciodata nu raman dator, gruparii mafiote! Nu am avut nicio reactie la cald dupa excluderea mea din PSD pentru ca mi-am pus ideile cap la cap, si a trebuit sa primesc o binecuvantare, insa e datoria mea morala sa spun celor care ma cunosc si ma indragesc, prietenilor si prietenelor mele, fanilor, primarilor Psd (care ma iubesc pentru legile mele care au zguduit Ani), ceea ce stiu si care sunt de fapt adevaratele motive ale excluderii mele”, isi incepe Radulescu dezvaluirile pe Facebook.

Deputatul ex-PSD considera ca DNA „ar trebui sa faca doua lucruri in loc sa piarda timpul: sa il audieze pe Haisam Omar si sa vada ce relatie a existat intre el si Ciolacu si care a fost genul relatiei, sa verifice adjudecarea licitatiei podului Braila-Galati in valoare de 500 milioane euro, relatia intre subcontractorul din Galati si Premierul Tudose (din Braila), sa verifice lucrarile la aeroportul Henri Coanda ale unor constructori din Buzau si relatia cu Ciolacu (din Buzau) in perioada cand era vicepremier fara portofoliu si sa verifice adjudecarea centurii Bacaului in mandatul ministrului Lucian Sova (din Bacau)”.

„Cand CEx-ul PSD era reunit sa il demita pe Tudose, pe Tudose nu l-a interesat sa vina la CEx ci ca impreuna cu Ciolacu sa fie prezenti impreuna cu Felix Stroe (sustinut de ei ministru transporturilor, ulterior intrand si el in Ā«fratia inelelorĀ»), la semnarea contractului podului de 500 milioane euro, semnarea rapida a acestui contract fiind mai importanta si decat Premierul Japoniei sau prezenta la CEx (prietenii stiu de ce!!!)!”, povesteste Radulescu.

El sustine ca Mihai Tudose a spus ca va „face” cel putin 100 de milioane de euro ca premier. „Tudose isi aminteste masa unde la o terasa ii spunea unui om drag mie, ca va face cel putin 100 milioane euro ca Premier???”, adauga Catalin Radulescu.

„Clingonianul din Razboiul Stelelor, Tudose, un individ care pe vremuri ii cara geanta lui Bunea Stancu, ajutat de Hrebenciuc sa ajunga presedintele comisiei economice, unde se stabileau redeventele pe care urma sa le plateasca OMV-ul statului roman (cele mai mici din Europa – oare de ce!,redevente modificate (in urma controlului efectuat de Curtea de conturi), de catre Liviu Dragnea, si in urma carora s-au putut mari salariile si pensiile; acest individ a fost declarat si dovedit plagiator al lucrarii de doctorat, recunoscand ulterior ca a plagiat, retragandui-se titlul de doctor, individul mintind ca a predat, el de fapt nepredand niciodata, un oportunist care a trecut la Pro Romania, de unde l-a sabotat pe Victor Ponta, impreuna cu Manda si a determinat plecarea a 8 deputati la PNL in ziua motiunii depuse impotriva guvernului PSD Dancila, ajutand la caderea guvernului PSD!”, a mai spus Radulescu despre Mihai Tudose.

Mai mult despre: ,

Comentarii: