Furt de utilaje si piese pentru instalatia de cablu de la Paltinis

news

Mai multe utilaje, covor rulant si diferite piese pentru instalatia de cablu de la Paltinis au disparut din curtea in care erau depozitate, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, Andy Fazekas, administrator si unul dintre actionarii Paltinis Arena.

„Cateodata imi ajunge lehamitea in gat, si simt ca imi vine sa vars pe lumea asta care este incremenita in obiceiuri care par sa nu se mai schimbe.

Incerci sa faci din rahat bici, te lupti ca privat cu toate dijmele impuse de un stat incapabil sa inteleaga importanta turismului pentru dezvoltarea lui, si te trezesti intr-o zi ca iti intra neanderthalianul in curte, si iti fura tot ce-i cade in mana: cupe de buldoexcavator, diferite piese de instalatii pe cablu, covor rulant si si si…….bunuri pe care ai dat bani grei si sunt ale tale. Si nu te duci cu ele la vreo expozitie sa te lauzi, ci incerci sa dezvolti ceva frumos si util.

Pfoai, ce zi urata pot sa am…….

Update pentru corectitudine.

Dupa o verificare amanuntita, ne-am dat seama ca „doar” cele trei cupe de la excavator au fost furate, adica o paguba de cateva mii de euro. Ramane lehamitea”, scrie Fazekas in postarea de pe Facebook.

Politia Rurala Selimbar a demarat cercetari in acest caz.

„In cauza, la nivelul Sectiei de Politie Rurala Selimbar, se efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunii de furt calificat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: