Furtuna cumplita in Bucuresti insa sute de romani sunt in Piata Victoriei. Dictatura Dragnea si-a aratat azi coltii – Video

news

Sute de oameni protesteaza, vineri seara, in Piata Victorie desi este o furtuna cumplita, cu rafale de ploaie si trasnete.

Protestatarii au iesit la scurt timp dupa ce Dragnea si-a incheiat discursul impanat de amenintari la adresa justitiei.

Un nou protest de amploare va avea loc, duminica, in Piata Victoriei din Bucuresti. Protestul urmareste sa-i impiedice pe liderii PSD sa emita ordonanta de urgenta pentru adoptarea codurilor penale.

Liviu Dragnea si Gabriela Firea au sugerat ca emiterea unei OUG pe codurile penale este mai mult decat probabila. Protestul de duminica va incepe la ora 18.00.

„SOLIDARITATE! Hai in strada! Aceiasi actori, acelasi tupeu de borfas!

Dupa 600.000 de oameni in strada in 2017 si alte zeci si sute de mii iesiti anul acesta, dublul infractor doreste sa ‘reinvie’ fatidica OUG 13.

(Daca lucrurile se precipita, astazi sau maine, suntem pregatiti oricand)

Ce vrea Dragnea acum: Impunerea unui prag de 200.000 de euro si scaderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cat este in prezent, la 1 – 5 ani.

Codul penal va intra in dezbaterea comisiei speciale condusa de nimeni altul decat obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonantei de Urgenta 13.

Reamintim ca Liviu Dragnea a fost condamnat ieri, in prima instanta, la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu”, anunta Coruptia ucide.

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National al partidului, ca saptamana viitoare va avea loc o intalnire a expertilor din domeniul juridic, parlamentari si ministri, in care se va decide modalitatea de adoptare a modificarilor la Codul penal, prin ordonanta de urgenta sau prin procedura parlamentara.

Intrebata daca la sedinta s-a discutat procedura prin care vor fi modificate Codurile penale, prin ordonanta de urgenta sau prin Parlament, Firea a raspuns ca o decizie in acest sens va fi luata dupa o intalnire a expertilor partidului din domeniul juridic.

„Dupa Comitetul Executiv, cand s-au stabilit principiile de baza care au fost deja transmise in comunicatul de presa si explicate de domnul presedinte, saptamana viitoare va avea loc o intalnire a expertilor din domeniul juridic, a colegilor nostri parlamentari, ministri si se va lua o decizie in acest sens”, a explicat Firea.

Chestionata daca se va emite o ordonanta de urgenta pe aceasta tema, Firea a spus: „Se va lua o decizie in acest sens, nu pot sa fac speculatii”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca isi cere iertare ca „s-a lungit atat de mult elaborarea Codului penal”, precizand ca maniera de pana in prezent, din Parlament, s-a dovedit a fi una gresita.

„Le-am spus ca obiectivele mele raman aceleasi, si anume programul de guvernare sa fie pus in practica, si va fi pus, iar statul paralel sa fie zdrobit, si va fi zdrobit. Imi cer iertare acum miilor de romani care unii stau in puscarie pe un articol neconstitutional (…) Imi cer iertare ca s-a lungit atat de mult elaborarea Codului penal. Maniera pe care am avut-o (…), in Parlament, s-a dovedit ca a fost una gresita”, a declarat Dragnea dupa Comitetul Executiv National al formatiunii.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: