Furtuna NAPRASNICA in Bucuresti. Copaci smulsi din radacina si masini distruse

news

O puternica furtuna a lovit miercuri Bucurestiul, imediat dupa ora 18.00. Bucati imense de grindina au cazut de asemenea peste Capitala.

Dupa o zi extrem de calduroasa si senina, care nu prevestea nimic rau, spre seara a inceput o furtuna extrem de puternica. Grindina si vantul puternic au provocat o multime de pagube.

Potrivit reprezentantilor ISU, citati de Adevarul, au cazut 11 copaci si cinci masini au fost avariate. Ei au anuntat ca pe Aleea Lunguletu, strada Haga, strada Viilor, strada Salaj si pe Bulevardul Nicolae Grigorescu au cazut mai multi copaci din pricina vantului puternic.
De asemenea, la intersectia dintre Colentina cu Doamna Ghica un panou publicitar a cazut pe linia de tramvai. Nimeni nu a fost ranit. Mai multe autoturisme din Capitala au fost avariate din cauza pomilor care au cazut in timpul furtunii. Reprezentantii ISU anunta ca doua masini peste care au cazut copaci se afla pe strazile Moinesti si Segarcea.Meteorologii au emis o alerta cod galben de furtuna pentru zona Capitalei. Atentionarea este valabila intre orele 18:30 – 19:30 .

Potrivit ANM, intre orele 18.30 si 19.30, in municipiul Bucuresti se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie cu viteze de 55..60 km/h la rafala, averse de ploaie ce vor atinge 15 l/mp.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: