Gabriel Oprea, fabulos: „Klaus Iohannis, un presedinte PROVIDENTIAL. Mi-am riscat VIATA pentru statul roman”

politica

Discurs fabulos al lui Gabriel Oprea, luni seara, la Realitatea TV. Vicepremierul lui Victor Ponta i-a dedicat un val de osanale presedintelui Klaus Iohannis si a pretins ca si-a „riscat viata pentru statul roman”.

„Faptul ca romanii au ales si a fost respectata vointa romanilor e un fapt extraordinar. Eu am strans un milion de semnaturi pentru Victor Ponta, ca presedinte de partid. Faptul ca romanii au ales, e un lucru extraordinar pentru Romania, de aceea cred in Romania, cred in Klaus Iohannis, cred si in Victor Ponta, fie ca va place, fie ca nu va place”, a spus Gabriel Oprea.

El si-a adus aminte ca are legaturi puternice cu Sibiul, orasul natal al lui Klaus Iohannis.

„Am facut sport in Sibiu, mi-am luat nevasta din Sibiu. Il cunosc de mult timp, e un om serios. M-a respectat, l-am respectat. Chiar si cand am fost in USL ne-am respectat. Chiar cred ca interesul national al UNPR se potriveste foarte bine cu Klaus Iohannis. In probleme de securitate nationala, il sprijinim complet pe Klaus Iohannis. Avem nevoie sa-l sprijinim pe presedintele Romaniei„, a mai spus Oprea.

Pentru a fi si mai bine inteles, Oprea a subliniat apoi ca „presedintele Iohannis este un om providential pentru Romania„.

Pentru ca Victor Ponta sa nu fie gelos pe acest potop de omagii la adresa lui Iohannis, Oprea a avut cuvinte de lauda si pentru premier.

„Ponta e un baiat tanar, de mare viitor, veti vedea! Ponta e cu 11 ani mai mic decit mine, e un om politic mult mai bun decat mine, un baiat care stie sa isi recunoasca infrangerile, un om destept, un om care va mai avea un cuvant de spus in politica. Cred acest lucru foarte mult! Victor Ponta e un foarte bun prim-ministru”, si-a continuat Oprea periajul.

Culmea acestui discurs halucinant a fost atinsa cand Gabriel Oprea a pretins ca si-a „riscat viata pentru tara” in momentul in care a refuzat sa fie ministru de Interne cand PSD s-a aliat cu PDL in 2009.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook
Urmareste-ne si pe:

Comentarii: