Gabriel Oprea intoarce armele. Ii sugereaza lui Ponta sa DEMISIONEZE

news

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat duminica, intr-un interviu difuzat de PRO TV, ca problemele penale ale lui Victor Ponta afecteaza imaginea Romaniei, sugerand ca ar fi cazul ca premierul sa demisioneze.

„A primit votul colegilor (n.r. referitor la ridicarea imunitatii). E un articol in Constitutie care spune ca un om e vinovat sau nevinovat dupa o hotarare a unei instante. Sunt oameni care isi dau demisia imediat. Eu unul mi-am dat demisia de mai multe ori imediat”, a declarat Gabriel Oprea.

El a mentionat ca imaginea Romaniei este afectata din cauza lui Victor Ponta: „Nu e un moment usor nici pentru imaginea Romaniei ca un prim ministru sa fie chemat la Parchet”.

„E dreptul primului ministru sa isi dea sau nu demisia”, a mai spus Oprea aluziv.

De asemenea, presedintele UNPR a mai mentionat ca partidul sau ar putea parasi coalitia de guvernare daca PSD va modifica „pe furis” Codul Penal.

”In momentul in care lucreaza unii pe furis la modificarea Codului Penal” in Parlament sau se doreste ”daramarea statului roman”, partidul pe care il conduce va pleca de la putere, a precizat Oprea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: