Gabriel Oprea se pregateste de condamnare si puscarie. Isi vinde si casa si tablourile

news

Gabriel Oprea si-a vandut mai multe tablouri in acelasi timp in care si-a scos la vanzare si vila din caertierul Cotroceni din Bucuresti.

Rise Project a anuntat, marti, ca Gabriel Oprea doreste sa isi vanda vila cu suma de 1.799.999 euro. Viloiul lui Gabriel Oprea (fost vicepremier si ministru la Interne & Aparare) a fost construit in 2006 pe strada Robert Koch. Are trei niveluri si 11 camere.

Miercuri, Rise Project a descoperit ca Oprea si-a vandut si tabolourile din casa.

„Martea trecuta, pe 19 noiembrie, cand inca era vicepresedinte la PSD si nimeni nu stia, generalul Gabriel Oprea s-a despartit brusc de realismul magic al pictorului contemporan Stefan Caltia. Asa ca a vandut trei tablouri cu 44 de mii de euro prin casa de licitatii Artmark.

Lucrarile au fost expuse timp indelungat in faimoasa sufragerie, precum si in dormitorul imperial, din vila pe care Oprea o vinde acum cu 1,8 milioane de euro, in Cotroceni”, anunta Rise Project pe Facebook.

Procesul in care Gabriel Oprea este acuzat de moartea politistului Bogdan Gigina ar trebui sa inceapa pana la sfarsitul acestui an, dupa patru ani de la accident. Oprea este judecat pentru ucidere din culpa.

Familia politistului Bogdan Gigina s-a constituit parte civila in dosarul in care Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpa si solicita suma de 3 milioane de euro ca daune morale. Oprea si-a instrainat deja, gratuit, o parte de avere catre fiica si fiul sau.

Mai mult despre: ,

Comentarii: