Gabriela Firea, acuzata de „INCOMPETENTA”. A pierdut DEFINITIV o finantare nerambursabila de la UE de peste 7 milioane euro

politica

Clotilde Armand o acuza pe Gabriela Firea ca a pierdut o finantare nerambursabila de 23 de milioane de lei pentru lucrarile de consolidare la Arcul de Triumf. Firea se lauda la inceputul mandatului ca in doua saptamani lucrarile vor fi finalizate, insa acolo se este si acum santier.

„Pe 14 iunie 2016, proaspat aleasa primar, Gabriela Firea ne asigura ca lucrarile de consolidare la Arcul de Triumf vor fi terminate in doua saptamani. De parca doar pe ea o asteptau ca sa termine santierul 🙂 Lucrarile dureaza din martie 2014 si sunt oprite din cauza unor probleme tehnice pe care mi-e teama ca doamna Firea nu le intelege cu adevarat.

Bugetul proiectat este de 30 de milioane de lei, din care 23 de milioane reprezinta finantare nerambursabila de la Uniunea Europeana. Data de 30 iunie era de altfel ultima zi cand se mai puteau face cereri de plata din fondurile 2007-2013.

Au trecut de atunci doua luni si nici vorba de vreo inaugurare la Arcul de Triumf. Prin incompetenta primarilor PSD, PMP si PNL ai capitalei, finantarea UE de 23 de milioane de lei este definitiv pierduta. In schimb, bucurestenii trebuie sa suporte pentru al treilea an consecutiv acel santier inestetic in jurul unuia din cele mai frumoase monumente ale Capitalei”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

Pe 14 iunie, Firea se lauda ca lucrarile vor fi finalizate in doua saptamani. „Aceasta lucrare e spre finalizare. 87% din ea este realizata, atat in ce priveste consolidarea, cat si restaurarea. Mai sunt asteptati doi izolatori seismici zilele urmatoare si promisiunea ferma este ca pe 30 iunie sa se poata spune ca s-a incheiat aceasta lucrare. Doua saptamani dureaza receptia”, a afirmat Firea, dupa ce a vizitat santierul de la Arcul de Triumf.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: