Gabriela Firea anunta ca s-a inteles cu Liviu Dragnea si continua discursurile yoghine: „Important e sa nu ramanem cu supararile, pentru ca totusi suntem colegi de multi ani de zile”

politica

Primarul general, Gabriela Firea, spera ca in urma Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD) se va pune capat unei perioade „mai nelinistite” si ca va trece timpul tensiunilor politice.

„Se limpezesc apele, intr-adevar. Cum nici unei familii nu ii sta foarte bine atunci cand spala rufele in public, nici unui partid nu ii sta extraordinar de bine atunci cand sunt anumite tensiuni, anumite situatii conflictuale. Si intr-un fel, practic, se pune capat, sper, unei perioade mai nelinistite. Important e sa nu ramanem cu supararile, pentru ca totusi suntem colegi de multi ani de zile. Unii dintre ei sunt chiar foarte vechi, in comparatie cu mine, iar de luni sa ne intoarcem cu totii la treaba, pentru ca timpul tensiunilor politice trebuie sa treaca”, a aratat ea, intr-o declaratie acordata presei, inainte de a-si exprima votul pentru candidatii de la Congres.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: