Gabriela Firea iese din nou la ATAC. Mesaj de FORTA in cazul Dragnea

politica

Senatorul PSD Gabriela Firea iese din nou la atac, dupa doua saptamani de tacere. De data aceasta in calitate de presedinte al PSD ILfov, ea sustine ca democratia este in pericol din cauza sentinetei in cazul Dragnea, solicitand ca acesta sa-si pastreze functia de presedinte executiv.

„Ce i se intampla lui Liviu Dragnea in aceste zile i se va putea intampla de acum inainte oricarui lider politic in urmatoarele campanii. Daca un vector de opinie dintr-un partid va trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa-si indemne sustinatorii sa iasa la vot, va deveni evident atunci ca democratia din Romania sufera grav.

Organizatia PSD Ilfov il sustine in continuare pe Liviu Dragnea pentru ocuparea functiei de presedinte executiv al partidului. Domnia sa a demonstrat pana acum cu prisosinta ca iubeste si ca ii este devotat Partidul Social Democrat, caruia i-a dedicat zile si nopti atat in campanie, cat si in mod obisnuit. L-am cunoscut pe dl Dragnea pe vremea cand eram jurnalist, insa de adevarata sa capacitate de munca mi-am dat seama abia atunci cand am lucrat cot la cot cu domnia sa, intr-o perioada extrem de tensionata, asa cum sunt campaniile electorale”, se arata intr-un comunicat de presa al PSD.

Ea reitereaza ca Liviu Dragnea trebuie sa isi pastreze functia de presedinte executiv.

„Toti liderii USL au fost de acord cu decizia de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar campania a fost facuta de fiecare dintre ei. 7,4 milioane de romani au sustinut prin vot aceasta decizie, pentru ca au fost de acord ca ceea ce se intampla in Romania la acel moment nu era favorabil pentru tara.

Dl Dragnea a aratat ca nu ezita sa-si dea demisia, asa cum promisese inainte de decizia instantei. A demisionat imediat din functia de ministru al Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale, iar luni isi va pune mandatul de presedinte executiv la dispozitia partidului. Sper insa ca toti colegii mei sa fie de acord ca Liviu Dragnea trebuie sa isi continue munca de presedinte executiv al PSD, deoarece, intr-o democratie, prezenta la vot nu poate fi considerata un folos necuvenit”, se mai arata in comunicat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: