Gabriela Firea il umileste pe Dragnea, reactie la mesajul fostului stapan al PSD: „Acum are mai mult timp sa se gandeasca”

politica

Gabriela Firea a ironizat, duminica, primul mesaj postat pe Facebook de Liviu Dragnea dupa ce a intrat la inchisoare.

”Nimanui nu-i este usor sa fie in situatia in care este dumnealui. Probabil ca acum are mai mult timp sa se gandeasca, are momente de reflexiune. Acum, probabil anumite lucruri le regreta, are timp mai mult sa se gandesca”, a declarat Firea la Romania TV.

Fostul presedintele al PSD Liviu Dragnea a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale, afirmand ca de dragul Romaniei a sacrificat tot asumandu-si „in cele din urma chiar si renuntarea la libertate”.

„La multi ani, Romania! Tara mea draga, ti-am respectat cu sfintenie toate traditiile, te-am sarbatorit cu fiecare ocazie, te-am purtat in suflet si in piept oriunde in lume, m-am mandrit cu tine peste tot si ti-am dedicat tie intreaga mea viata. De dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine sa te ajut sa cresti mare, sa fii bogata si puternica. Am renuntat la multe momente alaturi de familia mea, am ratat multe evenimente din viata copiilor mei, mi-am asumat in cele din urma chiar si renuntarea la libertate, de dragul tau!”, a scris Dragnea pe Facebook.

Fostul lider al PSD afirma ca el inca crede in Romania, indiferent de „greutatile” prin care trece si de cat va fi „chinuit”.

„Mi-am dorit sa te vad puternica, sa vad cum copiii Romaniei mananca mancare romaneasca, sanatoasa si naturala, nu alimentele pline de chimicale refuzate de altii. Mi-am dorit sa vad cum batranii tai isi recapata demnitatea, cum in tinerii tai reinvie speranta unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit sa ne pastram padurile acolo unde le e locul si nu in buzunarele exportatorilor straini de cherestea. Mi-am dorit sa vad campurile din Romania pline de grane si economia romaneasca cum creste, mi-am dorit sa le arati tuturor celor care se indoiesc de tine ca tu poti! Tu poti fi tot ceea ce nu te-au lasat niciodata sa devii, tu poti fi tot ceea ce viseaza copiii romani ca ai putea fi! Eu inca iti doresc toate acestea si inca cred in tine. Indiferent prin cate greutati trebuie sa trec, indiferent cat ma vor chinui ca sa ma dezic de tine, eu nu voi renunta niciodata sa te iubesc si sa cred in tine!”, a adaugat Dragnea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: