Gabriela Firea porneste revolutia din interiorul PSD. Mesaj catre dictatorul Dragnea: „Primesc zilnic de la membrii PSD si simpatizantii PSD foarte multe mesaje”

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca nu ia in calcul sa paraseasca Partidul Social Democrat.

„Sub nicio forma. Sunt membru al PSD. Am foarte multi colegi si prieteni. Tin legatura si cu multi colegi din tara. Primesc zilnic de la membrii PSD si simpatizantii PSD foarte multe mesaje, nu cred ca eu trebuie sa fiu cea care trebuie sa se indeparteze de aceasta formatiune politica”, a spus edilul general, inainte de sedinta Asociatiilor Municipiilor din Romania, intrebata daca ia in calcul sa demisioneze din PSD.

Ea a admis insa, intrebata in acest sens, ca ar putea fi exclusa din PSD: „La maniera la care am fost exclusa din conducere, cred ca se poate intampla la acest moment orice”.

De asemenea, Gabriela Firea considera „nedemn” modul in care Mihai Fifor, „un reprezentant de frunte al partidului”, presedinte al Consiliului National al PSD, a vorbit despre ea.

„Aseara, la un post de televiziune, s-a exprimat cu referire la mine ‘asa-zisa mea colega Gabi Firea’. Mi s-a parut nedemn pentru un reprezentant de frunte al partidului sa vorbesti de o asemenea maniera in primul rand si sa proferezi neadevaruri la un post important de televiziune. Am vrut sa intru cu o rectificare, cu un drept la replica si, din pacate, nu mi s-a acordat aceasta sansa”, a povestit Firea, citata de Agerpres.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: