Gabriela Firea, prima reactie la agresiunile lui Badulescu. Primarul se incurca in minciuni si ii ia apararea badaranului

politica

Gabriela Firea i-a luat apararea lui Aurelian Badulescu, duminica seara, sustinand ca acesta acesta a ajuns la conferinta de prsa a lui Nicusor Dan pentru ca se afla la „fata locului”. „Noi am vrut sa exprimam un punct de vedere al primariei prin viceprimarul care oricum era in teren”, a pretins Firea. Ea a mai spus ca presa i-a solicitat joi „puncte de vedere tehnice” despre ce urma sa spuna vineri Nicusor Dan.

sustine ca viceprimarul Aurelian Badulescu a ajuns la conferinta de presa in care s-a imbrancit cu Nicusor Dan pentru ca presa solicitase, cu o seara inainte, „puncte de vedere tehnice” la bilantul pe care candidatul PNL-USR il facea a doua zi. Primarul general spune ca oricum Aurelian Badulescu si directorii din primarie aveau programata o verificare in zona la lucrarile din Prelungirea Ghencea asa ca, daca tot erau acolo, au vrut sa prezinte un punct de vedere al Primariei „vizavi de minciunile” lui Nicusor Dan.

„Cu o seara inainte de organizarea conferintei de presa in zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitati de catre reprezentantii presei sa avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilantul care se doreste a ni se face ad-hoc de catre un contracandidat la Primaria Capitalei. Ceea ce am si facut. Oricum era programata, indiferent de aceasta conferinta de presa ad-hoc, verificarea care se face la orice sfarsit de saptamana la lucrarea noastra de la Prelungirea Ghencea.

De obicei, viceprimarul Badulescu, impreuna cu colegii de la directia infrastructura, investitii, sunt de fiecare data la fata locului. Ce s-a intamplat ulterior in teren, acel dulap adus, care era o metafora si un paralelism la declaratia dlui europarlamentar Rares Bogdan care a afirmat in cadrul unei sedinte interne de partid ca pe timpul pandemiei Gabriela Firea a aratat ca e primar general, iar candidatul PNL-USR a stat ascuns in dulap, nu face parte din ce am dorit noi sa exprimam, si anume un punct de vedere al Primariei, prin viceprimar, prin directorii de specialitate care oricum se aflau in teren, vizavi de acuzele care ni se aduceau si vizavi de minciunile care se spuneau despre Prelungirea Ghencea”, a declarat Firea la Digi 24.

Citeste si: Manipulare grosolana la Antena 3: „Nicusor Dan a aruncat pupitrul de la care viceprimarul Badulescu voia sa sustina un discurs”

Badulescu a venit cu un dulap la conferinta contracandidatului lui Firea, spunand ca acesta a stat „intr-un dulap” timp de trei luni. In momentul in care un tanar prezent la conferinta a mutat dulapul, Badulescu l-a acuzat ca l-a lovit „la operatie”.

„Huliganii! De ce esti domnule, huligan? M-ai lovit si in operatie! Nu ti-e rusine, Nicusor? Ai ajuns sa umbli cu gorile? Nu ti-e rusine, mai, mafiotule? Esti mafiot? Ce mafiot esti tu, ma?”, a spus Badulescu, inainte de conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Ulterior a incercat din rasputeri sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan, intervenind constant peste acesta.

Citeste si: Disperarea PSD-Firea. Fara precedent, Firea si-a trimis oamenii sa saboteze conferinta lui Nicusor Dan – Video

Mai mult despre: ,

Comentarii: