Gabriela Firea, primul mesaj dupa infrangere: „«Ai invins? Continua! Ai pierdut? Continua!» Oamenii pe primul loc, in orice functie publica – acesta este crezul meu politic”

politica

Gabriela Firea, mesaj, ai pierdut, continua, primarie, Bucuresti

Presedinta PSD Bucuresti Gabriela Firea a declarat, dupa ce coalitia a decis sa aleaga pe altcineva pentru Primaria Capitalei, ca este o decizie clara a celor doua partide, una pe care „nu avem timp sa disecam”.

„«Ai invins? Continua! Ai pierdut? Continua!» Oamenii pe primul loc, in orice functie publica, aleasa sau numita – acesta este crezul meu politic. Am fost cu gandul doar la oameni ca primar general si senator. La fel ca in perioada in care eram profesor sau jurnalist. Asa voi fi in continuare! Ultimele luni au fost apasatoare, tulburi, extrem de incarcate emotional. Fiecare politician este, mai presus de toate, om. Incertitudinea si loviturile m-au marcat dar nu m-au descurajat. Ranile se deschid, se inchid, chiar daca raman cicatricile. Am fost mereu motivata si am gasit resurse interioare sa merg mai departe cu fruntea sus. Sustinerea familiei m-a intarit sufleteste”, a scris Gabriela Firea, marti intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

„Sustinerea oamenilor a fost exceptionala in aceste luni, saptamani, zile intense si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au oprit pe strada pentru o imbratisare, o incurajare sau care mi-au transmis prin mesaje suportul”, a continuat ea.

„Nu-i voi abandona vreodata pe bucuresteni. Pentru ei am luptat si am lucrat din 2016, ca primar general, din 2020 ca senator presedintele al organizatiei PSD Bucuresti. Atat eu, cat si colegii mei, va suntem recunoscatori pentru sustinerea constanta. Pentru cetatenii acestui oras ma voi bate in continuare, in fruntea organizatiei social-democrate din Capitala si acolo unde echipa politica la nivel national va considera ca pot pune la dispozitie puterea mea de munca si experienta acumulata in domeniul administrativ. Decizia coalitiei de guvernare este una clara si nu mai avem timp sa o disecam. Trebuie sa recuperam timpul pierdut pentru ca avem un scop comun: salvarea Capitalei. Domnul Nicusor Dan a fost un experiment nereusit! Bucurestenii nu au trait niciodata intr-o situatie atat de grea : mizerie, frig in case, poluare, blocarea santierelor care ar mai fi putut fluidiza traficul, lipsa oricarei perspective de dezvoltare a orasului”, a completat Firea.

„Ideile si propunerile noastre concrete pentru un oras dezvoltat, curat, modernizat, aerisit, primitor, in care sa-ti placa sa traiesti sunt valabile si pot fi puse in aplicare in continuare de cei care vor reprezenta PSD si PNL in Primaria Capitalei si Consiliul General. Le urez succes candidatilor nostri la Primaria Generala, primariile de sector, CGMB si consiliile locale si ii asigur de tot suportul meu”, a conchis Gabriela Firea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: