Gabriela Firea pune ceva la cale. S-a autoinvitat la fina sa in emisiune pentru a lansa amenintari voalate la adresa lui Liviu Dragnea

politica

Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri seara, ca nu toate guvernele PSD-ALDE au sustinut proiectele Primariei Bucuresti, iar in ceea ce priveste Spitalul Metropolitan a afirmat ca a rezolvat cu premierul Viorica Dancila ”in doua saptamani” ce nu a reusit cu cele doua guverne anterioare. Intrebata ce pilda i-ar transmite liderului PSD, Liviu Dragnea, a raspuns: ”Sa intorci si celalalt obraz, nu dinte pentru dinte”.

Gabriela Firea a fost intrebata, vineri seara, la Antena 3, de catre fina sa Alesandra Stoicescu, ce pilda i-ar transmite presedintelui PSD Liviu Dragnea.

”Cred in echipa noastra si in oameni. Domnul Dragnea este un om credincios. (…) Eu sunt pentru principiul: sa intorci si celalalt obraz, nu dinte pentru dinte, apropo de Vechiul si Noul Testament. Intr-adevar, in ziua de astazi, in care duritatea este o virtute pentru multi, se considera o slabiciune sa recomanzi permanent si tu sa procedezi de aceasta maniera in care tu sa incasezi permanent si sa intorci si celalalt obraz pentru ca, la un moment dat, e posibil ca echipa sa fie demobilizata si sa te considere un lider slab, cu putina forta si ca te ascunzi dupa aceste cuvinte din Biblie”, a spus Firea.

Aceasta a apreciat ca Liviu Dragnea i-a aratat incredere de-a lungul timpului.

”M-a propus sa fiu candidat pentru Primaria Generala si mi-a sustinut proiectele. Nu toate guvernele PSD-ALDE mi-au sustinut proiectele si nu sunt ale mele”, a mai spus Gabriela Firea.

Vorbind despre Spitalul Metropolitan, primarul general a afirmat ca a rezolvat, dupa opt luni de zile, ”ceea ce putea sa se rezolve foarte simplu”.

”A fost foarte greu, desi lucrurile erau simple. Foarte multe minciuni. Ni se spunea: ‘Proiectul de hotarare este gata, urmeaza sa intre in sedinta’. El nici nu era conceput. (…) Nu te astepti la oameni seriosi, colegi de partid sa judece cu dubla masura lucrurile. (…) Ma bucur ca in acest moment cu doamna prim-ministru Viorica Dancila am rezovat in doua saptamani ce nu am rezolvat cu doua guverne anterioare. Imi pare rau sa spun acest lucru. Domnul Mihai Tudose a recunoscut ca a fost mintit de unii ministrii si unii secretari de stat”, a mai spus Gabriela Firea.

Aceasta a explicat ca de 50 de ani nu s-a mai construit un spital de stat in Bucuresti, dar proiectul a intampinat foarte multa opozitie, chiar blocaje.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: