Gabriela Firea a sarit prima si a anuntat ca este de acord ca Vasilica Dancila se devina presedinte executiv al PSD. Dragnea musteste de fericire

politica

Filiala PSD Bucuresti a decis sa o sustina pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv, la Congresul din 10 martie. Pentru cele doua functii de vicepresedinti, PSD Bucuresti ii va sustine pe Gabriela Firea si Robert Negoita, iar pentru functia de secretar general pe Marian Neacsu.

”Organizatia regionala PSD Bucuresti-Ilfov a votat in aceasta seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei, o serie de rezolutii in vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie 2018″, se anunta intr-un comunicat al filialei.

Membrii filialei conduse de Gabriela Firea au votat pentru:

– Mandat de sustinere si incredere pentru presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Biroul Permanent al organizatiei regionale PSD Bucuresti-Ilfov isi exprima convingerea ca numai prin mentinerea unitatii, continuitatii, echilibrului si coerentei in deciziile si actiunile sale politice, PSD va reusi sa-si indeplineasca obiectivul major: asigurarea climatului politic pentru indeplinirea integrala a Programului de guvernare.

– Sustinerea continuarii Programului de guvernare al PSD, pentru a duce pana la capat masurile cu care PSD a castigat, cu o larga majoritate, increderea romanilor si scrutinul electoral din 2016.

– Sustinerea doamnei prim-ministru Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al PSD.

– Sustinerea domnului Marian Neacsu, secretar general al PSD, pentru aceeasi functie, de secretar general.

-Sustinerea candidaturilor doamnei Gabriela Firea si a domnului Robert Negoita pentru functiile de vicepresedinti regionali Bucuresti-Ilfov ai PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: