Gabriela Firea si-a gasit nasul. S-a enervat Berbeceanu, o pune scurt la punct: „Doamna este si somnifer si laxativ! Ce femeie!”

news

Comentariu savuros al comisarului Traian Berbeceanu fata de nou scandal declansat de Gabriela Firea. Primarul Capitalei a declarat, marti, referitor la premierul Orban ca |se pare ca il inspir, ca sunt o muza pentru noul premier, pare ca se gandeste la mine cand se culca si cand se trezeste”.

„Doamna este si somnifer si laxativ! Ce femeie!”, a comentat Berbeceanu pe Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat marti, inainte de sedinta CEX al PSD, ca il provoaca si ea pe premierul Ludovic Orban la o dezbatare. Firea s-a enervat ca Orban i-a pomenit recent numele.

„Il provoc public pe domnul premier Orban la o dezbatere, vrea sa demonstreze ca le etie pe totate. De obicei cei care le stiu pe toate sunt superficiali, nu stiu nimic, sunt o calamitate.

Mi-a pomenit numele. Se pare ca il inspir, ca sunt o muza pentru noul premier, pare ca se gandeste la mine cand se culca si cand se trezeste. Aproape toate declaratiile sale contin numele meu.

Il provoc la o dezbatere pe temele administratiei locale pentru a vedea toata tara cat de incompetent este.

A fost viceprimar, i-am studiat toate deciziile, nu a facut nimic, a fost o adevarata calamitate”, a declarat Firea in fata sediului PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: