Gabriela Firea si Pandele sunt infectati: „Am trecut, asa cum stiti, printr-o boala rara, extrem de grea”

politica

Senatorul PSD Gabriela Firea anunta ca va absenta, miercuri, de la sedinta plenului reunit al Parlamentului pentru ca, in urma unui test, a aflat ca este pozitiva la SARS-CoV-2. Si sotul ei, Pandele, este pozitiv.  Recent, doua institutii publice aflate in subordinea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, au cheltuit circa 30.000 de euro pe aproape 1.000 de medalioane de protectie anti-covid, importate din Coreea de Sud.

„Absentez motivat de la dezbaterea si votul de azi, din Parlament, asupra programului guvernamental si listei ministrilor premierului desemnat Dacian Ciolos. Desi chiar azi implinesc trei saptamani de la cea de a 3-a doza de vaccin, in urma unui test am aflat ca sunt pozitiva. Forma este una usoara si asa sper sa ramana. Toti din casa suntem vaccinati cu 3 doze: sotul, mama, apropiatii, dar acum suntem pozitivi”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

Ea spune ca „in fata bolii toti suntem egali”.

„Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, recomandari, indemnuri. Militez pentru respectarea opiniei si alegerii fiecarei persoane. Si sunt impotriva constrangerilor abuzive. Va rog doar sa va ganditi, sa va sfatuiti cu cei in care aveti incredere, sa cititi si sa luati cea mai corecta decizie in aceasta perioada grea. In fata bolii, toti suntem egali. Exact ca in fata lui Dumnezeu”, mai scrie Firea.

„Noi suntem o familie crestin ortodoxa practicanta si ii multumim in fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viata noastra : credinta, copiii, sanatatea, prietenii iubitori si sinceri.

Inainte de toate deciziile importante ne rugam si postim. Ii multumim si acum Bunului Dumnezeu ca suntem bine, situatia noastra medicala este sub control si in cateva zile ne vom intoarce la activitatile obisnuite. Intotdeauna am avut incredere in medicina!

Am trecut, asa cum stiti, printr-o boala rara, extrem de grea. Medici minunati din Romania, cu har si credinta in Dumnezeu, m-au salvat. Ei insisi aveau icoane cu Iisus Hristos si Maica Domnului in cabinete. M-am lasat pe mana lor si s-a dovedit ca am luat decizia cea mai buna. M-au renascut”, a mai scris Firea.

Doua institutii publice aflate in subordinea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, au cheltuit circa 30.000 de euro pe aproape 1.000 de medalioane de protectie anti-covid, importate din Coreea de Sud.

Firma care comercializeaza medalioanele sustine ca acestea creeaza un scut de 1,3 metri in jurul purtatorului si ca acesta este protejat impotriva Covid-19 timp de 30-40 de zile.

Conform unui articol realizat de Buletin de Bucuresti, Serviciul de Transport Voluntari (STV) si Ecovol SA, doua societati publice din subordinea primariei Voluntari, au achizitionat astfel de medalioane.

Societatile din Voluntari au platit pentru un singur medalion intre 140 si 145 de lei, fara TVA, catre firma Tibes Medical Center.

Timp de doua luni, Tibes Medical Center a fost administrata de Stefan Tache, un om de afaceri cercetat de DIICOT pentru operatiuni de evaziune fiscala in sistem de criminalitate organizata. Singurele institutii publice cu care a incheiat contracte Tibes Medical Center sunt cele aflate in subordinea lui Florentin Pandele.

Mai mult despre: ,

Comentarii: