Gabriela Firea solicita ca armata sa redevina obligatorie pentru tineri. Mesaj transmis de 1 Decembrie

news

Vicepresedintele PSD, Gabriel Firea, si-a manifestat, vineri, de 1 Decembrie regretul ca armata nu mai este obligatorie pentru tineri. „Poate va veni si acea vreme in care sa mergem in armata, cu gandul la tara, la Romania, la glie”, a declarat Firea.

„Sunt nepoata de veteran de razboi. Pentru mine, a fi o romanca adevarata este crezul meu. Imi cresc cei trei baieti in acest spirit. Ma intreaba de ce nu se mai face armata obligatorie si le spun ca poate va veni si acea vreme in care sa mergem in armata, cu gandul la tara, la Romania, la glie. (…) Astazi este vorba despre Romania — Romania unita, Romania suverana, Romania libera. Aducem un pios omagiu tuturor eroilor romani de acum o suta de ani si de astazi. De foarte multe ori sunt uitati, ceea ce nu este bine pentru noi, pentru tara”, a declarat Gabriela Firea, citata de Agerpres, in timpul unei ceremonii la Primaria Capitalei.

Colonelul in retragere Dorin Petrut, plutonierul major in retragere Daniel Porumb si caporalul Eugen Valentin Patru au primit, vineri, titlul de cetatean de onoare al municipiului Bucuresti, in cadrul unei ceremonii gazduite de Primaria Capitalei.

Pe 17 noiembrie, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat, la initiativa primarul general, trei hotarari care prevad conferirea titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti militarilor amintiti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: