Gabriela Firea sustine ca merge la Bruxelles „tot cu gandul la bucuresteni”: „Raman dedicata acestui oras care mi-a devenit casa de peste 30 de ani”. Ea locuieste in Voluntari

politica

Gabriela Firea, bruxelles, gandul la bucuresteni, casa, Voluntari, fonduri europene

Prim-vicepresedintele PSD, senatoarea Gabriela Firea, a precizat ca va merge la Parlamentul European cu gandul la bucuresteni si, daca romanii o vor valida pentru un mandat de europarlamentar, se va lupta pentru accesarea de fonduri europene pentru a dezvolta si mai mult Capitala Romaniei.

„Le multumesc colegilor social-democrati pentru nominalizarea pe lista aliantei PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Este un vot de incredere care vine dupa o perioada in care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrata si ma onoreaza. Ma bucur ca aportul meu ca primar general, senator si membru al acestui partid nu a fost uitat. Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasa, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigura ca voi reusi sa muncesc pentru oameni si din aceasta noua pozitie in care ma vor trimite, in primul rand, romanii prin votul lor.

Merg in Parlamentul European cu gandul, bineinteles, la bucuresteni si ma voi lupta sa putem aduce fonduri europene pentru a dezvolta si mai mult Capitala Romaniei. Imi va fi de ajutor toata munca pe care am depus-o in mandatul de primar general, cand am atras in Bucuresti 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a dat asigurari ca se va concentra si pe problemele femeilor si va milita pentru respectarea drepturilor acestora, pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati, pentru prevenirea si combaterea violentei domestice, pentru copiii, tinerii si seniorii Romaniei.

„Nu abandonez Bucurestiul. Raman dedicata acestui oras care mi-a devenit casa de peste 30 de ani! Am trait si muncit in Capitala mai mult ca in orice alt oras! Voi conduce mai departe Organizatia PSD Bucuresti cu la fel de multa pasiune si daruire pentru oameni”, a transmis Gabriela Firea.

Mihai Tudose, Gabriela Firea si Claudiu Manda deschid lista PSD pentru europarlamentare, a anuntat joi premierul Marcel Ciolacu, presedinte al PSD.

Lista aprobata joi de Consiliul Politic National al PSD ii are pe primele locuri pe Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dincu, Gheorghe Carciu, Dragos Benea, Dan Nica, Stefan Mosoiu, Roxana Minzatu, Andi Cristea, a precizat liderul PSD. Lista va fi una comuna cu PNL.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: