Gadea cere romanilor sa nu paraseasca Antena 3: „Uitati-va si in pauzele de PUBLICITATE”

news

Postul Antena 3 a intrerupt programul obisnuit pentru o emisie in care vedetele statiei au scos la inaintare argumente emotionale pentru a protesta fata de decizia ANAF de a evacua sediul antenelor in termen de cinci zile, scrie paginademedia.ro.

Dana Grecu a facut un tur al redactia Antena 3 apasand pedala emotionala. Aici lucreaza oameni care au familii, a spus ea, incepand turul prin sediu.

La un moment dat, camera video a facut un prim-plan pe biroul incarcat cu lumanari si flori al fostei sefe a stirilor sociale Iuliana Gadej, care a disparut in urma unui accident de masina in ajunul Craciunului. „Cineva are grija sa aprinda cate o lumanare aici”, a spus Dana Grecu.

emisia

„Noi n-avem mama, n-avem tata cand este vorba de acuratetea informatiei”, a punctat apasat Dana Grecu.

Si Mihai Gadea a justificat turul facut de Dana Grecu. „Este important sa vedeti aceasta inima care bate pentru voi. (…) Iubim atat de mult ceea ce facem pentru dumneavoastra”.

Directorul Antena 3 a accentuat dramatismul situatiei printr-un apel catre telespectatori. „Ramaneti cu noi si pe pauza publicitara. Din acest moment fiti alaturi de Antena 3 clipa de clipa.”

„Executie, nu executare”, a fost expresia folosita de realizatorii Antena 3 in legatura cu somarea de evacuare.

Ei au sugerat o legatura intre faptul ca Antena 3 a avut materiale legate de un judecator din cazul Voiculescu si somatia ANAF.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: