Gadea declanseaza un TAIFUN de procese. ULTIMATUMUL Antenei 3: „Nu se poate sa scapi asa”

news

Mihai Gadea a anuntat, joi seara, la „Sinteza zilei”, ca ii va actiona in judecata pe toti jurnalistii si toate „unitatile de propaganda” care au preluat acuzatiile DNA la adresa Antenei 3 in dosarul de santaj al Antena Group.

„In urma cu trei ani de zile, DNA a luat niste masuri si face un dosar penal, inclusiv in ceea ce priveste Antena 3 S.A. In urma acuzelor publice, o serie de entitati media sau persoane private incep o serie de atacuri la adresa noastra. Atacurile si calomniile au fost intr-atat de dure incat mi le aduc aminte si acum. Sunt in relatie de corectitudine cu adevarul, nu port ranchiuna. Dar ce am inteles astazi este ca Antena 3 a fost achitata. La fel ca si INTACT Publishing. Sigur s-au dat si condamnari, unele cu suspendare, altele nu. Se va face apel.

Decizia este ca toate entitatile media, toate unitatile de propaganda, toate persoanele care au atacat Antena 3, daca nu vor rectifica de indata, ii vom actiona in judecata. Nu se poate sa folosesti acuzele DNA, cu semnul exclamarii, trei ani de zile si sa scapi asa”, a declarat Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: