Gadea, discurs la New York despre „dictatorul Basescu”. Voiculescu reactioneaza extaziat

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a vorbit de pe scena festivalului de film de la New York despre „fostul dictator Traian Basescu” si a dedicat premiul primit pentru o campanie a Observatorului lui Dan Voiculescu, „care acum este in inchisoare pentru ca a luptat pentru libertatea cuvantului si pentru libertatea noastra”.

Referitor la „fostul presedinte, dictatorul Traian Basescu”, Gadea a spus in fata celor prezenti la eveniment o gluma despre propaganda si manipulare. Mai exact, despre Napoleon care a calatorit in timp si a vizitat SUA, Rusia si Romania, unde a stat de vorba cu presedintele fiecarei tari. In Romania, „la finalul vizitei sale, Napoleon Bonaparte a spus fostului presedinte, dictatorul Traian Basescu: domnule presedinte, trebuie sa admit: daca as fi avut mass-media dumneavoastra, televiziunile, cotidianele si propaganda de care ati beneficiat, nimeni, dar nimeni nu ar fi aflat ca am pierdut batalia de la Waterloo”, a spus Gadea, citat de paginademedia.ro.

Aflat in puscarie, Voiculescu a tinut sa ii felicite pe angajatii sai de la Antena 3. „Ma bucur sa constat ca, in ciuda atacurilor suburbane si ofenselor pe care lupta mea cu Traian Basescu le-a atras asupra voastra, voi ati continuat sa va faceti meseria cu acelasi profesionalism. Stiu ca succesul vostru se datoreaza efortului, inteligentei si vocatiei fiecaruia dintre voi. Asemenea rezultate reconfirma respectul milioanelor de romani care va urmaresc in fiecare zi – un reper obiectiv al performantei voastre”, a scris Voiculescu pe blog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: