Gadea se da EROU: „Sunt in luneta mafiei zi si noapte. Sunt un om ONEST”

news

Mihai Gadea a organizat o seara de linsaj, la „Sinteza zilei”, a jurnalistilor care au scris despre cum l-a maipulat pe Julio Iglesias jr. sa spuna „Jos Basescu”. Gadea nu a pierdut nici ocazia de a se victimiza.

Gadea i-a acuzat pe jurnalistii de la Reporter Virtual, Adevarul, EVZ si Gandul ca sunt „propagandisti ai mafiei”, care executa “linsaje mediatice” si “distrug vieti”.

“Este inacceptabil ca intr-o democratie, asa-zise institutii de presa sa nu fie nimic altceva decat institutiile mafiei care, daca spui ceva despre mafie, sa te execute. Linsaje pe banda rulanta.

Cred ca trebuie sa se faca curat. Si sa se vada care este diferenta dintre jurnalistii de investigatie. Dintre jurnalistii si oamenii de televiziune care sunt onesti, care mai pot face greseli, dar care sunt onesti si sinceri, in raport cu adevarul, in raport cu publicul si in raport cu interesul public”, a spus Gadea, citat de paginademedia.ro.

Sunt unii oameni de televiziune onesti, sunt oameni de televiziune care traiesc din salariu, sunt oameni de televiziune care fac sacrificii, sunt oameni de televiziune care sunt in luneta mafiei si si noapte.

Iar acestia nu pot sta impreuna cu cei care, de exemplu, fac pornografie, care fac un fel de presa de cea mai joasa speta din lume, oameni care nu sunt onorabili nicaieri pe planeta si care …sunt reciclati de Basescu si care prezentati de catre mafie ca fiind reprezentanti ai opiniei publice ca ziaristi. Nu, nu! Nu merge asa!”, a adaugat Gadea.

Intr-o emisiune cu Julio Iglesias jr, Mihai Gadea l-a manipulat sa spuna „Jos Basescu”, in conditiile in care acesta nu cunoaste limba romana. Ulterior, Julio Iglesias a calificat comportamentul lui Gadea ca „incalificabil”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: