Gadea ii cere lui Barna sa o dea afara din USR pe Clotilde Armand. La RTV, Budeanu zbiara: „Nemernico, care esti! Imbecilo!”

politica

Antena 3 si Romania Tv au lansat o noua salva de atacuri isterice, miercuri seara, la adresa lui Clotilde Armand in baza unei informatii false lansate de fostul primar, Daniel Tudorache. Acesta a sustinut ca Primaria Sectorului 1 nu mai asigura paza Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

La Antena 3, Mihai Gadea i-a cerut lui Dan Barna sa o dea afara pe Clotilde Armand din USR, dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanu a sustinut ca liderul USR nu poate vorbi cu primarul Sectorului 1.

„Domnul Barna incearca sa vorbeasca cu Clotilde Armand. Parerea mea este ca nu reuseste!”, a sustinut Emanuel Ungureanu. „Sa o dea, dom’le, afara. Sa isi asume asta! Barna este impotent… politic? Domnul Barna ce spune?”, a reactionat Gadea.

In acelasi timp, la Romania TV se desfasura Dana Budeanu, pe acelasi subiect fals.

“Omoara oamenii, omoara copiii. Nemernico, care esti! Imbecilo! Totul pana la copii. Tu nu ai cum sa nu iei gunoiul din spitale. Gunoiul periculos. Nu ai cu cine sa vorbesti. Vreau sa stiu si eu ce a facut Clotilde in viata ei. Nimic. In afara ca a fost plasata pe consultanta cu Bechtel. Vreau sa stiu unde ai lucrat in viata ta”, zbiera Dana Budeanu.

Citeste si: „Diamante” pentru televiziuni. Clotilde Armand dezvaluie sumele: „S-a terminat cu risipa banilor publici catre televiziunile controlate de securisti dovediti sau fugari infractori”

Primaria Sectorului 1 a negat informatiile lansate de Antena 3 si Romania TV.

„Mai multe site-uri au preluat o informatie FALSA cum ca Primaria Sectorului 1 nu mai asigura paza Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Dimpotriva. Primaria Sectorului 1 va asigura paza si va continua investitiile in spitale.

Reamintim ca Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu a incheiat, la sfarsitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unitatii in administrare sa. In baza unui acord intre primarie si spital suntem pregatiti sa facem investitiile necesare pentru cetateni”, a anuntat primaria intr-un comunicat de presa.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: