Gadea, isteric dupa ce a fost mustruluit in propria emisiune. Deputat: „Dvs. o promovati pe Elena Udrea, prin aceasta mediatizare”

news

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, Mihai Gadea, a avut din nou un comportament agresiv si jignitor fata de unul dintre invitatii sai. Gadea s-a enercat dupa ce deputatul PNL Mihai Gheorghe i-a reprosat ca o promoveaza pe Elena Udrea.

Iata dialogul dintre cei doi, din emisiunea de marti noapte:

Mihai Gadea: Spuneti-mi, va rog, daca prin PNL, din cei din vechiul PDL, ati observat, zilele astea, ca unii sunt asa cu mainile transpirate.

Daniel Gheorghe: Nu am observat nimic. Am urmarit si eu serialul cu Elena Udrea. Imi aminteste de niste documentare de pe Discovery si National Geographic. Nu cred ca Elena Udrea mai reprezinta un subiect de mare atentie. Ea tine mai mult de monden, scandal.

Mihai Gadea: Eu zic ca reprezinta. Dumneavoastra sunteti fost PDL-ist?

Daniel Gheorghe: Nu, eu sunt Partidul National Liberal si nu am nicio simpatie pentru Elena Udrea. Dumneavoastra o promovati pe Elena Udrea, prin aceasta mediatizare.

Mihai Gadea: Ma suprindeti masiv. V-am urmarit la chestiunea cu referendumul si v-am admirat pozitia. Acum, insa, constat ca vorbiti ca Berceanu, baietii astia

Daniel Gheorghe: Berceanu nu mai este in politica. Cred ca ma confundati.

Mihai Gadea: Pai, tocmai asta spun, ca va confund.

Daniel Gheorghe: Aici si cu referendumul… Cu formarea dumneavoastra teologica, ar fi trebuit sa indemnati lumea sa voteze.

Mihai Gadea: Dumneavoastra imi spuneti mie tot ce ar trebui sa fac. Sa va spun dumneavoastra ce trebuie sa faceti pentru ca noi va platim pe dumneavoastra. Sa va spun ceva important… Daca puteti sa ascultati sau tupeul de la PDL a intrat si in dumneavoastra? Partidul Democrat a intrat in PNL, iar finantarile facute de Elena Udrea, Cocos sunt de interes public. Aceste lucruri trebuie stiute iar cei care le-au comis sa raspunda. Dumneavoastra faceti vreun demers ca toata povestea cu anticoruptia sa aiba un sens real, nu doar sa bagati adversarii la puscarie?

Daniel Gheorghe: Cred ca ma confundati. Aici e rolul procuraturii.

Mihai Gadea: Este in regula. Credeam ca sunteti un om de bun-simt, dar v-am confundat.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: