Gadea l-a catalogat pe presedintele Iohannis drept „bolnav mintal”. Cand a realizat ce a spus s-a speriat

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a declarat in emisiunea sa, „Sinteza zilei”, ca presedintele Iohannis ar fi „bolnav mintal” pentru ca vrea sa „doboare” guvernul. Ulterior, camd a realizat ce a spus, a incercat sa o dreaga in mod penibil.

„Cat de bolnav mintal trebuie sa fii ca sa incerci sa dobori guvernul tarii tale dupa ce ministrii acestui guvern au fost azi la Bruxelles sa preia presedintia Consiliului Uniunii Europene?”, a spus Gadea, miercuri seara la Antena 3, citat de Ziaristii.

Ulterior, atentionat in casca cu privire la ce a spus, Gadea a incercat sa o dea la intors: „In legatura cu ce am spus mai devreme, cu ‘bolnav mintal’… sa stiti ca nu m-am referit la niciun personaj politic, ci la mine. Era vorba de mine”.

Presedintele Iohannis is-a manifestat speranta, miercuri, ca Opozitia va depune o motiune de cenzura care va avea succes.

Intrebat daca sustine o motiune de cenzura, Klaus Iohannis a raspuns: „Eu nu trebuie sa sustin o motiune de cenzura”. „Opozitia trebuie sa sustina o motiune de cenzura si sper sa o faca”, a adaugat seful statului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: