Gadea, nevoit sa isi inghita minciunile. Ce s-a intamplat joi seara la „Sinteza zilei”, dupa „nucleara” fasaita de miercuri

politica

Mihai Gadea a admis, joi seara, la „Sinteza zilei” ca individul pe care l-a acuzat miercuri seara ca este „un userist care fura voturi cu sacul” ca de fapt este un membru al „personalului tehnic auxiliar”.

Iata cum a decurs emisiunea. Gadea a acuzat, inca din primele minute, ca „aparatul urias de propaganda ar vrea ca presa sa fie o dactilografa: ‘la Sectorul 1 nu s-a intamplat nimic'”. In acest timp pe burtiera trona mesajul „Avem identitatea celor cu sacul”.

Gadea a ridiculizat-o apoi pe Clotilde Armand, sustinand ca aceasta s-a contrazis de mai multe ori pe parcursul zilei de joi: „A avut aceeasi postare pe care a corectat-o de cinci ori, nu stie cum sa o dreaga. E socant ca reuseste sa aiba un singur raspuns”.

Gadea l-a luat in vizor apoi pe Orban: „Ne-a injurat pe noi”. Gadea i-a batut apoi obrazul lui Ludovic Orban ca l-a scapat de „linsaj mediatic”, in urma cu peste zece ani, cand a fost acuzat ca accidentat un copil cu masina.

„Barna si Armand au balmajit azi o reactie, dupa 14 ore au pus la punct o reactie”, a atacat apoi Gadea.

Gadea a prezentat apoi in sfarsit cine sunt cei care au intrat in camera cu sacii cu voturi. El a fost nevoit sa admita ca barbatul pe care l-a acuzat miercuri seara ca a „furat voturi cu sacul” este de fapt un membru al personalului auxiliar.

„Soferul domnului Tudorache nu este”, a sustinut insa Gadea.

Iata ce sustinea Gadea miercuri seara.

Joi a descoperit ca „useristul” nu mai este userist.

Gadea nu a pomenit insa nimic despre o alta persoana, prezentata tot ca „userist care fura cu sacul”, care era de fapt reprezentant al PPU-SL, partidul stapanului Dan Voiculescu.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a confirmat, joi, ca barbatul care ridica un sac cu buletine de vot pe un dulap din cadrul BES1 este un reprezentant al PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu. Antena 3 a sustinut ca barbatul respectiv este un „userist” care „fura voturi”.

„Confirm ca in urma analizelor si cercetarolor, cei prezenti in depozitul cu buletinele de voturi sunt presedintele biroului electoral de circumscriptie, un membru delegat din partea PPUSL care depoziteaza un sac, presedintele sectiei de vot – care ridica un sac, si trei observatori cadidati din partea partidelor, cu aprobarea presedintelui biroului electoral”, a declarat Vela.

Numele celui care s-a urcat pe saci este Galca Mihai Florentin, a anuntat Clotilde Armand.

„Antena 3 e aici? Persoana care urca un sac de procese verbale pe dulap prezentat in inregistrarile de la A3 drept userist este Galca Mihai Florentin, reprezentantul in BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea sa scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o sa ii reuseasca”, a precizat Clotilde Armand.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: