Gadea, o noua scena penibila. A dorit sa provoace inca un scandal, insa a a fost pus la punct tocmai de Ciuvica si Codrin Stefanescu

news

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat miercuri seara, cu o voce foarte grava, ca depozitul in care se aflau buletinele de vot de la alegerile prezidentiale din 2009 ar fi fost incendiat la doi ani dupa scrutin. 

„Aseara, jurnalistul Rares Bogdan a dat o informatie pe care o supun atentiei publice pentru a vedea daca este reala. Vine si spune: ce tot atatea anchete cu privirile la alegerile din 2009? Daca este o informatie reala este grav, iar daca este o inventie este la fel de grav. Rares Bogdan a zis ca toata lumea stie ca depozitul in care erau buletinele de vot, dar si procesele electorale ar fi luat foc sau ar fi fost incendiat in mod intentionat. Am facut toate cercetarile care s-au putut face si nu am gasit niciun incendiu ca in 2011 sau 2012 care sa contina un depozit cu buletine de vot sau alte elemente de la alegerile din 2009. Exista doua variante: fie acest lucru s-a intamplat, fie nu s-a intamplat si este o manipulare. Oricum ar fi este foarte grav”, a perorat Mihai Gadea.

Surpriza, insa, Gadea a fost pus la punt tocmai de catre invitatii sai, Mugur Ciuvica si Codrin Stefanescu. Ciuvica a mentionat ca exista o lege care spune ca, dupa jumatate de an de la alegeri, bultinele de vot se distrug: „E o lege, ca dupa sase luni de la validarea alegerilor, buletinele de vot se distrug, nu se mai tin in depozite”.

Acelasi lucru l-a spus si secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu: „Toata lumea vorbeste ca probele nu mai exista. Dar dupa sase luni, ele se topesc, nu mai sunt”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: