Gadea, PLESNIT de Julio Iglesias: „Este regretabil si INCALIFICABIL”

news

Managementul artistilor Julio Iglesias si Julio Iglesias Junior reactioneaza in urma emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, in care Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a pus pe Julio Iglesias Junior sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: „Antena 3 e aici” si „Jos Basescu!”. „Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil”, se afirma intr-un comunicat de presa.

„1)   Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, „Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

2)   Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia „Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

3)   Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, „Jos politicianul X!” sau „Jos politicianul Y!””, se arata in comunicat.

Managementul artistilor mai precizeaza ca „Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias” si ca „artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica”.

„Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale”, se mai afirma in comunicat.

Julio Iglesias Jr se afla in Romania pentru a promova concertele pe care le va sustine alaturi de tatal sau Julio Iglesias la Cluj, pe 22 mai, si la Bucuresti, pe 2 iulie. Joi seara, el a fost invitat la Antena 3, in emisiunea „Sinteza Zilei” prezentata de Mihai Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: