Gadea si Badea au analizat imagini dintr-un joc video sustinand ca sunt din Ucraina: „Iata imaginile de la Marea Azov”

news

Mihai Gadea, Mircea Badea si Radu Tudor au comentat, sambata seara, la Antena 3 imagini dintr-un joc video sustinand ca sunt din Ucraina. El il aveau invitat in studio si pe generalul Constantin Spinu, seful Directiei informare si relatii publice, care nu a corectat eroarea celor de la Antena 3.

Eroarea penibila a postului Antena 3 a fost scoasa in evidenta de Marian Godina. Iata dialogul dintre Gadea, Badea si Radu Tudor la „Sinteza zilei”, emisiunea fiind urmarita de sute de mii de oameni.

Mihai Gadea: Haideti sa vedem imaginile de la Marea Azov. Iata imaginile, cum se trage. Acesta este un avion de lupta dupa care se trage cu antiaeriana

Mircea Badea: Semnalele alea luminoase erau lansate de catre avion ca sa atraga tirul?

Radu Tudor: Da, da!

Mircea Badea: Deci astea galbene sunt lansate de avion …

Radu Tudor: L-a lovit si s-a prabusit. Uite, s-a catapultat pilotul militar, probabil s-a catapultat in interiorul unitatii militare ucrainene.

Insa toate aceste imagini comentate de cei trei in prezenta unui general MApN proveneau de fapt dintr-un joc video. Aceasta inregistrare ar putea fi folosita de propaganda Moscovei pentru a demonstra teoria ca europenii/occidentalii sunt „mintiti” si „manipulati” in privinta razboiului din Ucraina.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: