Gadea si-a luat-o peste bot. „Fetita mancatoare de cascaval”, o manipulare ordinara demontata

opinii

Intrarea lui Dan Voiculescu la inchisoare a pus pe repede inainte lupta trustului Intact cu justitia din Romania. Mai nou, in afara de Antena 3, in lupta cu cei care dau verdicte de condamnare in Romania s-a ivit si Antena 1.

Cazul unei fetite, a carei mame a fost condamnata la inchisoare pentru furt, deoarece isi insusise niste cascaval din magazin sa-i dea de mancare fiicei, a fost prezentat initial la postul Antena 1, in emisiunea Acces Direct, prezentata de Simona Gherghe.

Intrata in atentia trustului ca un caz social, acest eveniment a fost repede preluat de surata Antena 3, al carei director este Mihai Gadea, si transformat intr-o adevarata scena dintr-o piesa tragica jucata pe vreo scena de teatru.

Cu vocea sa blanda, Mihai Gadea a intors cazul pe toate partile, cateva seri la rand si, intr-un final, a concluzionat: presedintele Iohannis trebuie sa o gratieze pe mama pentru ca aceasta are o fetita de hranit acasa.

Atentie, nu a lasat lucrurile asa, la voia intamplarii, si a privit dincolo de ecran, intreband cu o voce aproape stinsa: „Cum de Cocos si ai lui, care fura sute de milioane de euro, sunt liberi iar aceasta femeie, care a furat o felie de cascaval pentru a-si hrani fetita, este inchisa pentru trei ani?”.

Evident, nicio legatura intre cele doua cazuri, insa privitorii, care lasasera pana si sticla de bere din mana si se oprisera din a musca din parizer, s-au cutremurat. Da, chiar, cum este posibil asa ceva? La fel s-au intrebat privitorii si atunci cand Antena 3, dupa condamnarea definitiva a lui Voiculescu, ne tot sicana, intrebandu-ne cum de este posibil ca un om, a carui fundatie ce a ajutat „miliarde” de oameni, sa intre la puscarie pentru un caz bazat pe o presupusa telepatie?

Surpriza a venit astazi, cand s-a aflat ca, de fapt, mama pofiticioasa de cascaval este o cunoscuta infractoare recidivista. Ziarul Adevarul scrie ca femeia are la activ mai multe dosare penale, fiind o „clienta fidela a sectiilor de politie”, pentru furturi din magazine. Ea mai fusese sanctionata anterior de trei ori pentru furt. In plus, femeia nici nu s-a prezentat la procesul de la Curtea de Apel, fiind adusa, intr-un final, cu mandat de aducere.

De ce a fost construit acest caz? Pentru ca ii pasa lui Gadea, Badea, Stoicescu sau Gherghe de soarta acestei familii? Nicidecum. Cazuri din astea apar frecvent la Antena 3, pentru a ni se sugera ca, de fapt, justitia din Romania este nedreapta, este stramba si poate gresi in multe dintre cazuri. Exact cum a gresit in cazul lui Dan Voiculescu. Sa ne aducem aminte, totusi. Cum a ajuns Cristiana Anghel parlamentar?

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , , , , ,

Comentarii: