A innebunit Gadea. Udrea, SURSA CREDIBILA pentru Antena 3

news

Antena 3 a difuzat o declaratie a Elenei Udrea fara niciun fel de comentariu jignitor sau dispretuitor la adresa fostului ministru, dupa cum proceda de regula. Elena Udrea o ataca din nou pe Laura Codruta Kovesi, sustinand ca sefa DNA ii apara pe liderii PNL, in frunte cu Vasile Blaga.

Materialul despre Elena Udrea se afla la loc de cinste pe site-ul Antenei 3, printre cele mai importante stiri ale zilei. Materialul este redactat sec, fiind  o premiera pentru Antena 3 un astfel de comportament fata de Elena Udrea. De un astfel de tratament se bucurau de obicei numai lideri politici simpatizati de postul TV, precum cei de la PSD sau PC.

antena 3 udrea

Explicatia este ca Antena 3 impartaseste cu Elena Udrea aceeasi antipatie fata de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Iata ce a declarat Elena Udrea, preluata generos de Antena 3.

„Iesirea de ieri a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, prin care l-a exonerat si mangaiat pe frunte pe Vasile Blaga devoaleaza, de fapt, protectia de care se bucura liderii PNL si apropiatii noului Presedinte in aceasta perioada. Practic, acestia sunt imuni pentru ca este nevoie de ei in vederea schimbarii majoritatii parlamentare.

(…) Lupta Elenei Udrea este cu sefii a doua institutii: Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, care exercita puterea in Romania de o maniera oculta„, sunt cateva din ideile unui text scris pe Facebook si preluat integral pe site-ul Antenei 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: