news

Gafa majora. Nu se confirma diagnosticul de paralizie faciala in cazul femeii care si-a facut a doua doza de vaccin

Femeia de 32 de ani din Valcea cu suspiciune de paralizie faciala periferica dreapta dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin BioNTech Pfizer (Comirnaty) se afla in prezent in stare clinica buna, a informat vineri Ministerul Sanatatii.

Potrivit sursei citate, „toate investigatiile complexe” efectuate ulterior debutului clinic atat la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, cat si la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti au infirmat diagnosticul de paralizie faciala periferica dreapta.

„Ministerul Sanatatii face urmatoarele precizari referitoare la cazul femeii de 32 de ani din Valcea cu suspiciune de paralizie faciala periferica dreapta dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin BioNTech Pfizer (Comirnaty) despre care a informat in data de 4 februarie 2021: potrivit primului buletin de raportare a reactiilor adverse post-vaccinare (RAPI), parafat de un medic specialist neurolog, pacienta prezenta simptomatologia unei paralizii faciale periferice drepte, mioclonii, episoade intermitente de vertij si subfebrilitate; toate investigatiile complexe efectuate ulterior debutului clinic atat la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, cat si la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti au infirmat diagnosticul de paralizie faciala periferica dreapta; in prezent, pacienta se afla in stare clinica buna”, afirma aceeasi sursa.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

7 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

10 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

10 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

10 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

11 ore ago