Gafa penibila a Moscovei. Imaginile „dovada” ca a eliminat duminica „100 de mercenari” in Ucraina sunt identice cu unele din 27 iulie

externe

Gafa penibila a propagandei de la Moscova. Reprezentantul oficial al Ministerului Apararii al Federatiei Ruse, generalul-locotenent Igor Konasenkov, a sustinut ca Rusia a distrus duminica o baza a „mercenarilor straini” din Ucraina. Ca dovada a prezentat insa imagini din 27 iulie, cu care Rusia s-a laudat atunci ca a eliminat trupele ucrainene.

Konasenkov a declarat ca fortele armate ruse au ucis cu o lovitura de arme de inalta precizie peste 100 de „mercenari” si au ranit peste 50 din Polonia si Germania in zona Zolochiv din regiunea Harkov.

„Armele de inalta precizie ale Fortelor Aerospatiale Ruse au lovit punctul de desfasurare temporara a mercenarilor straini in vecinatatea satului Zolochiv, regiunea Harkov. Peste o suta de militanti din Polonia, precum si din Germania, au fost ucisi si peste 50 de raniti”, a declarat Konashenkov

Informatia nu a fost confirmata si de partea ucraineana si nu a fost confirmata si dintr-o sursa independenta.

Insa imaginile prezentate ca dovada de Konasenkov sunt identice cu unele prezentate tot de Moscova pe 27 iulie, cand s-a laudat ca a lovit trupe ucrainene.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: