„Gandacii sunt insecte pentru care sa se simta jigniti?”. Explicatiile stupide ale lui LMP pentru atacul la adresa SUA, Germaniei si Austriei

politica

Senatorul PSD Liviu Pop vine cu precizari dupa ce, intr-o fotografie postata pe Facebook, i-a infatisat pe principalii aliati occidentali ai Romaniei drept gandaci. „Pur si simplu nu trebuie sa fie jigniti. Gandacii sunt insecte pentru care sa se simta jigniti?”, a spus, joi, Liviu Marian Pop.

„Nu am comparat aceste state cu gandaci ci am preluat acea poza de pe un site pe care il urmaresc. Ideea este cu totul alta, a fost exprimata de Liviu Dragnea si de cei din PSD. E vorba de acel amendament pe care l-a sustinut Liviu Dragnea in Camera Deputatilor, care aduce statului cateva milioane de euro si care a fost atacat de presedintele Iohannis. Nu am comparat pe nimeni cu gandaci. Nu reprezinta gandaci care invadeaza Romania, m-am uitat la poza domnului Iohannis, aceea mi-a placut foarte mult. Nu cred ca e neviue de o reactie din partea partenerilor strategici, Doamne fereste. Poate o reactie din partea presedintelui Iohannis, sa isi dea demisia. Pur si simplu nu trebuie sa fie jigniti. Gandacii sunt insecte pentru care sa se simta jigniti? Am pus imaginea cu gandul la domnul presedinte Klaus Iohannis. De ce trebuie sa regretam? Nu am regretat niciodata faptele pe care le-am facut. Nici macar o eroare nu e”, a declarat Liviu Pop la Digi24.

Aceasta este fotografia postata de Liviu Marian Pop, avnd un mesaj identic cu cele folosite de propaganda de la Moscova.

Mai mult despre: ,

Comentarii: