Ganditor roman, in varsta de 100 de ani, ORIPILAT de Birchall si PSD: „Trufie, nerusinare, obraznicie”

politica

Filosoful roman Mihai Sora, care in curand va implini 100 de ani, este in continuare foarte activ. El se arata revoltat de comportamentul deputatilor PSD fata de ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Sora o ia in vizor de Ana Birchall (PSD), sefa Comisiei pentru Afaceri Europene, care s-a manifestat extrem de agresiv fata de Ghinea.

„Impertinenta, trufie, nerusinare, fudulie, bravada, obraznicie. Si rea-credinta, multa rea-credinta disimulata sub proceduri legale.

Nu stiu cum se numeste doamna cu vesta rosie (nici nu doresc sa-i aflu numele vreodata). Ajunge sa asculti cum formuleaza intrebarile, ce ton are, si ce intonatie a vocii, ca sa intelegi ce s-a intamplat ieri la audierea ministrului Fondurilor Europene. Suntem o tara mica sufocata de impostori, de isterici si penali”, a scris Sora pe Facebook.

Vezi si: CIOMAGARII PSD in actiune. Vezi inregistrarea audierii lui Ghinea. Agresivitatea deputatilor PSD a fost fara precedent

El a lansat un apel pentru sustinerea lui Ghinea.

„Daca vreti normalitate, daca vreti cinste, constiinta profesionala si transparenta, este momentul sa-l sprijiniti pe Cristian Ghinea: inainte de a fi linsat. In clipa aceasta, chiar si numai un semn din partea voastra – mesajul ca ati inteles CU CINE se lupta – il poate ajuta enorm”, a mai scris Sora.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , , ,


Comentarii: