news

Garantia ca lucrurile se vor schimba radical in MAI. Cine este noul sef al Politiei Romane: „Vorbitor fluent de limba engleza. Stie meserie, in comparatie cu altii”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, la Cluj, ca noul sef al IGPR este printre cei mai buni politisti romani in activitate.

„Chestorul de politie Benone Marian Matei are 24 de ani de cariera in politie, absolvent al Academiei de Politie ‘A. I. Cuza’, promotia 1997, 15 ani experienta manageriala. Este unul dintre cei mai buni politisti pe care ii are Politia Romana astazi, cu rezultate bune in activitate, un politist dedicat, inteligent, bun organizator, foarte respectat in sistem si recunoscut drept un caracter integru. Acestea sunt lucrurile care, cred eu, l-au recomandat pe dl. chestor de politie Benone Marian Matei sa fie numit seful IGPR cu rang de secretar de stat”, a spus Lucian Bode, intr-o conferinta de presa.

„O decizie excelenta a domnului prim ministru Florin Citu! Chestorul de politie Matei Benone este, probabil, cel mai bun ofiter de politie aflat in activitate! Un exemplu de onoare, cinste, loialitate si profesionlism! Felicitari si mult succes, domnule Inspector General!”, a comentat si fostul comisar Traian Berbeceanu.

De asemenea, mai multi politisti cu experienta au tinut sa il laude pe Benone Matei la Europa Libera.

„In primul rand, este un vorbitor fluent de limba engleza, lucru care nu s-a mai intamplat de multi ani la nivel de conducere in Politia Romana. A terminat Academia de Politie, este un tip discret, stie ce inseamna un dosar penal. Ofiter de politie, a lucrat in operativ, are o misiune foarte grea, avand in vedere ca imaginea politiei este praf. Intrebarea este cine vor fi adjunctii sai, lucru care conteaza foarte mult in misiunea pe care o are”, a declarat un politist vcare a tinut sa-si pastreze anonimatul.

„A venit la Bucuresti sustinut de procurorul Codrut Olaru si de seful Serviciului de Informatii Externe, Gabriel Vlase. A fost adjunct la Crima Organizata, apoi director plin. Ulterior, a fost mutat la DOS ca director. Stie meserie, in comparatie cu altii. In plus, este vazut bine de serviile secrete. In Bacau era cunoscut ca un politist integru. Este prieten bun cu Vasile Costea, seful BCCO Bucuresti. Sa vedem cine o sa-i fie adjuncti”, a declarat alt politist despre chestorul Benone Marian Matei, noul sef al Politiei Romane.

Foto: nikonisti.ro

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

O ucraineanca a intrat in Cartea Recordurilor Guinness ca femeia cu cel mai lung par – peste 2,5 metri lungime. Femeia nu s-a tuns niciodata – VIDEO

Ucraineanca Aliia Nasirova a intrat in Cartea Recordurilor Guinness cu un par de 257,33 centimetri…

6 minute ago

Sephora Romania a sters reclama jignitoare la adresa miilor de detinuti torturati in comunism: „Pitesti, am auzit ca iti plac dungile”

Sephora Romania a publicat pe retelele de socializare o reclama jignitoare la adresa miilor de…

21 de minute ago

Joe Biden anunta ca Statele Unite vor incepe sa trimita arme si echipamente Ucrainei „chiar din aceasta saptamana”

Presedintele american, Joe Biden, a afirmat marti ca Statele Unite vor "incepe sa trimita arme…

O oră ago

Piedone ridica miza. Anunt pentru Ciolacu si Firea: „Niciodata, niciodata. Niciodata nu ma voi retrage, dar niciodata”

Cristian Popescu Piedone a sustinut apasat, marti seara, la Antena 3 ca "niciodata" nu se…

9 ore ago