Garcea a facut pentru AUR noi legi ale educatiei: „I-am dat la domnul AUR tot conceptul, sa avem din nou fierari” – Video

politica

Mugur Mihaescu „Garcea” a fost invitat de onoare, luni, la o dezbatere organizata de liderii AUR in care a anuntat ca a intocmit un proiect de „revolutie a educatiei” pe care l-a inaintat conducerii AUR. La dezbatere au participat conspirationisti notorii si fost pesedisti cazuti in dizgratie.

„A scapa aceasta tara de gunoi se poate face foarte simplu prin revolutia educatiei, pe care o gasiti la domnul AUR. Domnul AUR, aicea de fata, i-am dat tot conceptul de cum va trebui sa reprofesionalizam Romania, sa avem din nou tamplari, sa avem din nou fierari, lucratori pe masini cu comanda numerica”, a declarat Garcea in cadrul dezbaterii.

La dezbatere a fost prezenta si Norica Nicolai, fost lider ALDE.

„Nu am vazut niciodata atat precaritate si prostie cate exista pe metru patrat. Calitatea reusursei umane se deterioreaza”, a declarat Nicolai, referindu-se la sistemul de justitie din Romania.

La dezbaterea AUR s-au aflat si fostii PSD-isti Dumitru Coarna si Eugen Teodorovici. De asemenea, au fost prezenti si conspirationistii Gheorghe Piperea si Cosmina Cerva.

Presedintele Consiliului National de Conducere al AUR, Claudiu Tarziu, care a prezidat dezbatere, a declarat ca „statul roman nu mai este un stat al romanilor”, iar clasa politica nu a avut o preocupare reala pentru „guvernarea buna” a tarii.

„In clasa politica nu a existat o preocupare reala pentru guvernarea buna a tarii, nu a existat o preocupare pentru interesul national, de fapt pentru cetatenii acestei tari. Toti cei care au acces la guvernare, cu exceptiile de rigoare, au cautat sa isi rezolve problemele personale sau de grup. Astazi constatam ca statul roman nu mai este un stat al romanilor, este un stat capusat si mobilat de o mafie transpartinica in care se amesteca de la servicii secrete pana la politicieni corupti si de la infractori cu gulere albe pana la membri ai unor organizatii mai mult sau mai putin oculte.

Statul roman nu ne mai apartine si nu mai raspunde nevoilor noastre. El nu a fost bine articulat de la inceput, odata cu Constitutia din 1991 care a suferit modificari in 2003. Nu s-a gandit nimeni atunci ca aceasta Constitutie da structurile statului si da o fata statului si aceasta alcatuire a statului roman ar trebui sa fie una organica, sa raspunda intereselor romanilor”, a spus Tarziu, la o dezbatere organizata de AUR la Camera Deputatilor.

El a mentionat ca este foarte important „sa isi dea mana” toti cei care „mai gandesc si simt romaneste”.

„Astazi suntem intr-o criza multipla din care nu putem iesi decat prin unitate. Cum am spus de la bun inceput, cand am lansat partidul acesta, AUR este si ramane o platforma pentru romanii care simt romaneste, au calitati profesionale si vor sa se implice intr-un proces de revitalizare, de restaurare a tarii. Tara trebuie salvata si nu o sa vina nimeni sa o salveze din afara si nu o sa vina nimeni sa o salveze dintre politicienii care au guvernat-o pana acum, prin rotatie sau impreuna. Noi, AUR, impreuna cu partenerii nostri din partidele neparlamentare, putem crea aceasta platforma de profesionisti romani pentru a salva Romania”, a precizat Tarziu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: