Garcea anunta ca iese si el in strada: „Guvernul trebuie sa plece”. Vrea PSD la putere: „Sa vina guvern de uniune nationala”

politica

Mugur Mihaescu, cunoscut propagandist negationist, a anuntat marti seara la Romania Tv ca va iesi si el in strada, miercuri, pentru a cere demiterea guvernului.

„Maine voi fi si eu alaturi de oameni, nu mai pot sa stau acasa. Oamnii sa se gandeasca cum vor sa fie copiii lor maine, asa ii vom proteja, iesind si cerand dreptul la educatie.

Ii rog pe cei care nu sunt de acord cu persoana mea sa nu ma jigneasca, sa gandeasca. Poate gasim puncte de vedere comune.

Sper ca maine, dupa ce am fost pacaliti un an de zile de acesti oameni, sa-i pacalim si sa iesim in strada cu totii. Este singurul demers prin care sa-i facem pe acesti oameni sa intelegea ca nu este Romania lor. Acest Parlament este votat de o treime dintre romani, 70% dintre romani nu au votat de sila. Acestia sa iasa si sa isi faca auzita vocea”, a declarat Garcea la Romania TV.

Intrebat ce revendicari are, Garcea a cerut guvern de uniune nationala, in care sa fie si PSD.

„Tot guvernul trebuie sa plece, nu reprezinta nici macar 30% din populatia Romaniei. Guvernul de uniune nationala este cel mai potrivit si pe urma sa fie organizate alegeri anticipate”, a spus Garcea.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara, la Romania TV, ca PSD este gata sa se intoarca la guvernare, solicitand ca Iohannis sa inlocuiasca actualul guvern ca urmare a protestelor anti-masca.

„In locul presedintelui Iohannis as iesi la televizor si as recunoaste ce greasala am facut”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Intrebat daca PSD ar participa la un guvern de uniune nationala, care s-ar forma ca urmare a protestelor de strada, Ciolacu a raspuns afirmativ.

„Noi am facut aceasta oferta dupa alegeri si se dovedeste ca noi am avut dreptate. Avem specialistii necesari, PSD nu se da deoparte daca este nevoie sa participe la formarea unui guvern. Actualul parlament nu mai reflecta vointa romanilor. (…) Mie mi se pare ca sunt zeci de mii de oameni in strada. Nu inteleg cum mai poate sa raman un asemenea ministru la Sanatate”, a declarat Ciolacu.

„Nu s-a intamplat niciodata ca in 3 luni dupa alegeri ca romanii sa se trezeasca si sa isi dea seama in ce hal au fost pacaliti”, a mai spus Ciolacu.

In timp ce facea aceste afirmatii, in Piata Victoriei protestau in jur de 300 de persoane. Ciolacu a uitat ca la nici doua luni dupa instalarea Guvernului Grindeanu, in Piata Victoriei erau 300.000 de oameni, de o mie de ori mai multi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: