„Gargaragiu mitoman, implicat in scandaluri cu prostituate si interlopi”. Fost secretar de stat, portret fidel facut lui Codrin Stefanescu, omul de baza al lui Dragnea

analize

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, realizeaza un exceptional portret al lui Codrin Stefanescu, secretar general al PSD. Nicolae a scos in evidenta tot ce este esential in CV-ul acestui personaj foarte agresiv.

„Codrin Stefanescu este unul dintre cele mai absurde si toxice personaje din politica romaneasca. Un gargaragiu oportunist, agresiv si mitoman numele lui a fost implicat in cam tot ceea ce este mai mizerabil in Romania. Scandaluri sexuale/prostituate, scandaluri legate de interlopi, scandaluri legate de furturi de tablouri, scandaluri cu imobiliare si coruptie, scandaluri cu trafic de persoane, scandaluri din cauza unor declaratii siderante prin nesimtirea sau ineptitudinea lor absoluta, scandaluri legate de sanatatea lui psihica, scandaluri diplomatice , scandaluri cu batai si insulte sunt toate parte a CV-ului liderului PSD.

Domnul Stefanescu pare sa fi avut o cariera de bisnitar cu ambitii de mafiot pana la 29 de ani cand este lovit de pasiunea studiului. Intre anii 2001 si 2002, in timp ce este deputat, secretar executiv la PSD, prim-vicepresedinte al Biroului de Studii si Cooperare Internationala Antidrog, Secretar General al ACORD `89 domnul Stefanescu studiaza la doua facultati, face un masterat si devine doctorand.

A fost un om de baza intr-un partid perfect pentru orice sociopat agresiv – Partidul Romania Mare. A fost deasemenea vice-presedintele Partidului Conservator al domnului Dan Voiculescu si a ocupat mai multe functii in PSD. In mod firesc a fost de mai multe ori deputat, este unul dintre cei mai importanti oameni din PSD si probabil politicianul cu cele mai multe invitatii in studiourile televiziunilor de stiri. A fost si este promovat masiv de Antena 3 si Romania TV. Vadim Tudor il considera nebun.

#nutotei”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Codrin Stefanescu a devenit cel mai important om din PSD dupa Liviu Dragnea, seful PSD dand semnale evidente in mai multe randuri ca il considera omul sau de baza din partid. Dragnea s-a afisat de doua ori, tinandu-l pe Stefanescu de brat, sub pretextul ca il doare coloana si l-a citat de mai multe ori in discursurile sale publice.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: