Garsoniera de 12.000 euro in Brasov. Are 10 metri patrati si baie pe palier, unde poti socializa cu vecinii in timp ce faci un dus

news

Dupa ce garsoniera de 11 m patrati de la Cluj a devenit deliciul internautilor si si-a gasit un nou proprietar, si alte orase au scos la iveala locuinte minuscule cu dotari la fel.

Cea mai ieftina locuinta aflata in acest moment pe piata imobiliara din Brasov este o camera la etajul 4 din 4 dintr-un bloc de nefamilisti din cartierul Florilor, informeaza Buna ziua Brasov.

Pentru cei 10 metri patrati, cu toaleta pe palier, proprietarul camerei solicita 12.000 de euro.

Tot o camera de 10 metri patrati, dar pozitionata „mai central”, in spatele AFI Brasov, in zona Politiei, se vinde cu 16.499 de euro. Camera se afla la etajul doi, iar baia si bucataria se afla, ca si in primul caz, pe palier.

Cu ceva mai multi bani se poate cumpara o camera in cartierul Florilor, la etajul 2 din 4. Pretul este de 17.200 de euro, suprafata este tot de 10 metri patrati, iar baia si bucataria se afla la capatul palierului.

In Sibiu, cea mai ieftina locuinta este o garsoniera de 14 metri patrati aflata la etajul doi, intr-un bloc de patru etaje construit in anul 1984 si renovat in anul 2020 din cartierul Tiglari, anunta si Ora de Sibiu.

Pentru aceasta garsoniera, care este complet mobilata si are bucatarie si baie, cei interesati trebuie sa scoata din buzunar 12.500 de euro.

A doua cea mai ieftina locuinta din Sibiu se gaseste tot in cartierul Tiglari, la etajul doi al unui bloc. Garsoniera are doar 11 mp si costa 13.800 de euro. Anuntul spune ca se afla aproape de magazine, farmacii, scoala si parc. La fel ca si in primul caz, camera are baie proprie.

Cu o suta de euro mai mult se vinde o garsoniera tot de 14 metri patrati din acelasi cartier. Locuinta se afla la etajul 3 dintr-un bloc cu patru etaje, are un hol cu chicineta si baie.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: