„Gata, au inceput”. Vlad Voiculescu se uita la Antena 3 si se distreaza pe seama Adinei Anghelescu: „Sunt cativa oameni deranjati”

politica

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, atrage atentia ca Antena 3 a inceput deja sa puna tunurile pe el. Antena 3 a dezgropat un dosar calsat de DIICOT pe numele lui Vlad Voiculescu afirmand ca acesta are probleme penale.

„Gata, au inceput. Sunt inca la minister impreuna cu colegi de echipa… incercam sa punem lucrurile cap la cap dupa saptamani de munca de dimineata pana dupa miezul noptii fara pauza iar cineva tocmai mi-a spus ca la o televiziune care ma indrageste din 2016 tocmai se anunta dezvaluiri despre ‘dosarul penal al lui Vlad Voiculescu la DIICOT’.

De fapt… nu e un dosar, e o clasare. Si nu e de acum, e de acum mai bine de un an. Si e despre niste documente secrete pierdute care fie nu erau secrete, fie nu erau pierdute. Dar adevarul nu conteaza. Se pare ca sunt cativa oameni deranjati de faptele mele din 2016. Nimic nou.

M-am uitat cateva minute, aveam oricum nevoie de o pauza: o doamna in studio (Adina Anghelescu – n.red.) prezentata ca experta in dosarul meu pare ca a citit decizia de clasare de 21 pagini, baiguie aspecte din aceasta si la un moment dat spune chiar ce gandeste: ‘nici nu ma mai intereseaza ca s-a dat aceasta clasare’. Tot incearca sa arate ca sigur sigur ceva nu a fost in regula. Nu pare sa stie nici dansa ce, iar pe invitati pare ca i-a zapacit de tot.

Urmatorul invitat invoca parteneriatul strategic cu NATO si Statele Unite! Suntem bine. Noi sa fim sanatosi”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Dosarul respectiv a fost clasat in decembrie 2019. Vlad Voiculescu era supectat de divulgare a informatiilor secret de stat si neglijenta in pastrarea informatiilor clasificate dupa disparitia unor documente secret de stat clasificate „Strict Secret” si „secret de serviciu” de la Ministerul Sanatatii..

Voiculescu a declarat atunci ca dosarul reprezinta o razbunare a fostului ministru Florian Bodog si a secretarului general al ministerului Sanatatii, Florin Gabriel Puscau, pe care l-a schimbat din functie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: