Gata cu comunismele! Armand nu-i mai lasa pe bugetari sa chiuleasca: „Cei care nu-si folosesc cartelele pentru pontaj nu vor mai fi platiti”

news

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca, de miercuri, functionarii institutiei si din subordonate care nu folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenta nu vor mai fi platiti.

„Observ ca unii angajati din Primaria Sectorului 1 au impresia ca sunt in vacanta. Da, da. Sau ca locuitorii acestui sector sunt obligati sa le plateasca salariile pentru figuratie… sau sa plece de la locul de munca cand au chef. Nu stiu cum i-a obisnuit fosta administratie, insa va spun ferm ca eu nu voi tolera asa ceva.

De astazi, toti functionarii primariei si din subordonate care nu-si folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezenta nu vor mai fi platiti. E simplu: esti platit cat muncesti. Un alt aspect: am trimis catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate o adresa sa verifice si sa ne comunice situatia celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni ca aceste concedii sunt folosite abuziv”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

De asemenea, ea a precizat ca regulamentul intern va fi schimbat, pentru ca in ziua de vineri sa nu se mai lucreze pana la ora 14,00, ci pana la 16,00, cum e normal.

„Sa stiti ca exista si altfel de angajati. Sunt functionari care stau pana seara si muncesc in locul celor absenti. Iar frustrarea este imensa atunci cand unul munceste si zece privesc cu dispret la el”, a adaugat Clotilde Armand.

Mai mult despre:

Comentarii: