Gata cu Firea si cu PSD in Capitala! PNL si USR au batut palma, negocierile s-au finalizat cu succes. Cine sunt candidatii anti-PSD din Bucuresti

politica

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, anunta ca negocierile cu PNL s-au incheiat cu succes pentru candidaturi comune la alegerile locale din Bucuresti.

„A iesit fum alb. Avem candidaturi comune la Bucuresti. Bucurestiul va avea un viitor fara PSD.

Nu a fost usor. Am reusit sa avem candidati comuni ireprosabili astfel incat sa putem avea un rezultat cu care sa mergem in fata electoratului”, a scris Nasui pe Facebook.

Surse din USR au precizat care sunt candidatii din partea „Aliantei pentru Bucuresti”, coalitia celor trei partide PNL-USR-PLUS, la sectoarele din Capitala.

Sectorul 1: Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2: Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 3. Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4: Simona Spataru (PLUS)

Sectorul 5: Crstian Bacanu (PNL)

Sectorul 6: Ciprian Ciucu (PNL)

Prin urmare, PMP nu va face parte din aceasta alianta si va avea candidati separati. USR a acuzat PMP de balt cu administratia Firea, consilierii PMP votand constant alaturi de cei ai PSD in consiul general si in cele de sector.

De asemenea, o alta victorie a USR este ca Dan Cristian Popescu si Dan Iulian Croitoru, acuzati si ei de blat cu PSD, au pierdut sustinerea PNL pentru primariile din sectoarele 2 si 5.

Candidaturile vor fi finalizate sambata, in cadrul sedintei Biroului Politic National al PNL.

Mai mult despre:

Comentarii: