„Gata cu izolarea!”. Zeci de americani au iesit cu armele in Michigan pentru a cere anularea restrictiilor

externe

Membrii a doua asociatii din Michigan au organizat un protest impotriva masurilor de izolare, la care au participat inclusiv oameni inarmati cu arme de vanatoare.

„Operatiunea Ambuteiajul” (Operation Gridlock), organizata de Coalitia Conservatoare din Michigan si Fundatia pentru Libertate din Michigan, a strans o multime de oameni la volan, care au blocat traficul in centrul orasului Lansing, capitala statului Michigan.

Oamenii sunt nemultumiti ca afacerile din toate domeniile se inchid sau trimit angajatii in somaj si sunt speriati de ceea ce se va intampla daca economia nu reporneste la capacitate normala imediat.

„Lucrez la Ford Motor Company si fabrica s-a inchis. Inteleg cat de importanta este lupta cu virusul, dar deja am ajuns intr-un punct in care inchidem prea multe afaceri”, a spus un protestatar pentru postul de televiziune local WILX.

Guvernatorul Gretchen Whitmer a prelungit saptamana trecuta ordinele de izolare, pana la 30 aprilie, cel mai devreme, si chiar a adaugat restrictii noi, cum ar fi interzicerea vizitelor, in afara cazului in care este vorba de acordarea de ingrijiri persoanelor care au nevoie sau de a lasa un copil in grija unui cunoscut sau familiei.

Michigan a inregistrat peste 28.000 de cazuri de COVID 19, al patrulea stat din SUA ca numar de infectari, si este pe locul trei in clasamentul victimelor, peste 1900, conform raportarilor facute de Johns Hopkins University.

Mai mult despre:

Comentarii: