Gata cu privilegiile, inapoi la munca. Fosta consiliera a lui Dancila, vanzatoare de petarde la taraba

politica

Dana Varga, fosta consiliera a premierului Viorica Dancila pentru problemele romilor, a fost fotografiata vanzand petarde la o taraba. Dana Varga a devenit cunoscuta dupa ce l-a catalogat „nazist” pe Klaus Iohannis in perioada in care se afla in Guvern.

Dana Varga a declarat pentru  Cancan.ro ca in perioada sarbatorilor de iarna si-a ajutat fiul sa comercializeze peterde si artificii, totul fiind perfect legal. Dana Varga este fiica celebrului bulibasa Rudolf Varga din Gilau si este de parere ca fotografia in care apare langa taraba de artificii ar fi fost facuta in semn de razbunare, din partea minoritatilor rrome, cu care are probleme.

”Da, fiul meu comercializa petarde. In perioada sarbatorilor, fiul meu a avut un punct de lucru unde a comercializat, legal, articole pirotehnice. Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o fapta rusinoasa sa iti ajuti fiul. Cu siguranta cei din Partida Romilor din Cluj au facut fotografia. Ei se ocupa de asa ceva. E un conflict mai vechi”, a explicat Dana Varga.

Dana Varga a ajuns in Guvern prin intermediul lui Calin Popescu Tariceanu, ea fiind membra ALDE. Ea a starnit un amplu scandal publicarea unei imagini pe Facebook in care Klaus Iohannis, presedintele tarii, a fost comparat cu dictatorul Adolf Hitler. Ulterior a sters imaginea si si-a cerut scuze.

„Imediat dupa ce, pe data de 5 august, dna Dana Varga a distribuit pe contul sau de Facebook un colaj de fotografii inadecvate, s-a hotarat sanctionarea ei in forurile statutare ale ALDE. In acelasi timp, conducerea ALDE a cerut premierului Viorica Dancila sa o demita din functia de consilier pe dna Dana Varga. Premierul Viorica Dancila a ales sa nu dea curs solicitarii ALDE”, au transmis, atunci, reprezentantii ALDE.

Dana Rozalia Varga a ocupat functia de consilier al Vioricai Dancila din 2017. Aceasta a mai ocupat functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului si in Guvernul condus de Victor Ponta.

 

Mai mult despre:

Comentarii: