Gata, PSD lasa deoparte fardurile. Presedinte executiv a fost ales, azi, un condamnat pentru hotie. L-a gratiat Ceausescu

politica

Senatorul Niculae Badalau a fost ales cu unanimitate de voturi, in cadrul CEx al PSD, in functia de presedinte executiv al partidului. El a fost condamnat in 1988 pentru furt, fiind gratiat de Ceausescu.

”Este o functie care impune o seriozitate maxima, o mare responsabilitate pentru proiectele pe care partidul le-a propus, pentru programul de guvernare, pentru romani. Am fost ales cu unanimitate de voturi in functia de presedinte executiv al PSD in cadrul Comitetului Executiv de astazi, la propunerea lui Liviu Dragnea”, a declarat pentru Agerpres senatorul Niculae Badalau, presedinte PSD Giurgiu.

In anul 1988, Niculae Badalau a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare la locul de munca. Era subinginer la CAP, de unde a furat patru saci cu grau pe care i-a vandut unui localnic pentru 1200 de lei. Badalau a fost ulterior gratiat de Nicolae Ceausescu.

In anul 2006, Badalau a fost implicat intr-o afacere imobiliara suspecta. A cumparat cu 12 000 de euro un teren de 130 de hectare de la o firma pe care o detinuse inainte. Ulterior, terenul a fost vandut pentru 3 milioane de euro unui dezvoltator imobiliar.

In 2008, cand deja era deputat in Parlamentul Romaniei, in legislatura 2004 – 2008, Agentia Nationala de Integritate a sesizat DIICOT pentru a-l cerceta pe Badalau pentru spalare de bani.

Tot ANI i-a intocmit lui Badalau si un dosar pentru fals in declaratii, intrucat nu a declarat un teren detinut in Bolintin si o vanzare de teren catre o firma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


Comentarii: