Gelu Visan, „mare analist” la RTV: „America se va dezintegra, le-au dat talibanii peste bot de nu s-au vazut”

politica

Gelu Visan, invitat in fiecare zi la Romania TV, televiziuena fugarului Sebastian Ghita, a sustinut la Romania TV ca „America se va dezintegra” dupa ce a fost „pusa pe fuga” de talibani.

„America se va dezintegra, pentru ca in anii ’50 a luat-o pe drumul neo-marxismului. Ei vor ca lumea sa fie condusa de corporatii, iar statele sa dispara. Dar nu se poate, pentru ca vine o tara de 5 milioane de locuitori si ii pune pe fuga. Le-au dat talibanii peste bot de nu s-au vazut!”, a declarat Visan la Romania TV, citat de jurnalistul Grigore Cartianu.

Gelu Visan, fost parlamentar PDL, s-a transfirmat intr-un sustinator infocat al PSD, imprastiind zilnic fake news la Romania TV.

Imediat dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, Visan a organizat mai multe mitinguri de sustinere a acestuia, alaturi de Codruta Cerva.

„Joi am fost treizeci. Astazi am fost 120. Duminica viitoare sunt convins ca vom fi si mai multi! Astazi au venit Oameni extraordinari, de toate varstele si din toate categoriile sociale, dar mai ales Iubitori de Dreptate, ca fiecare dintre cei o mana care am pus umarul la organizarea acestor actiuni. Meritul este insa al Dumneavoastra, al celor care v-ati rupt cateva ore din timpul Dumneavoastra pentru a va bate pentru o Cauza Dreapta!

Pentru efortul pe care l-ati facut, unii dintre dumneavoastra ati venit din Arad, din Brasov, din Calarasi, din Teleorman, pentru curajul de a va bate pentru Dreptate, in numele colegilor care au participat la organizarea si popularizarea acestei actiuni, al lui Gabi, al Codrutei, al Iosefinei, al meu dar si al celorlalti, va multumim!

Romania Fara Detinuti Politici! Dreptate Pentru Detinutii Politici! Ne revedem cu drag Duminica Viitoare!”, anunta Visan in 2019, in urma unui miting la care au participat 20 de oameni.

„Liviu Dragnea va fi eliberat. De ce? Tocmai pentru ca este DETINUT POLITIC, si fiecare zi pe care o sta in Puscarie inseamna inca o zi de Incalcare Grava a Drepturilor Omului, iar ei stiu lucrul acesta.

La fel ca el, vor trebui eliberati Toti Detinutii Politici, iar procesele trebuie reluate de la 0. Romania, din 1950, nu s-a mai confruntat cu o asemenea catastrofa in Sistemul Judiciar! Practic, procesele de Coruptie din ultimii saisprezece ani vor fi REJUDECATE!

Cei care i-au judecat, in frunte cu Conducerea ICCJ, vor trebui la randul lor sa raspunda in fata legii, indidual si in solidar cu Conducerea ICCJ, pentru Abuz in Serviciu”, mai sustinea Visan.

Mai mult despre:

Comentarii: