politica

Generalul Ciuca, batalie pe mosia rosie a clanului Manda-Olguta Vasilescu. Mesaj catre olteni: „Am un singur mesaj: sa aiba incredere in noi”

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, in comuna Bucovat din judetul Dolj, el candidand pe locul I pe lista organizatiei PNL pentru Senat, ca foarte multi oameni sunt nehotarati in ceea ce priveste participarea la vot, pentru ca si-au pierdut increderea atat in administratiile locale, cat si in clasa politica si „relevanta politicii” si le-a transmis acestora sa aiba incredere in candidatii PNL si sa vina alaturi de acestia.

„In tot acest demers (n-red.: actiunile de campanie electorala), exista foarte multi oameni care sunt nehotarati, care si-au pierdut increderea atat in rolul si relevanta administratiei locale, cat si in politicieni si relevanta politicii. Am un singur mesaj: sa aiba incredere in noi, sa vina alaturi de noi, pentru ca eu sunt convins ca tot acest demers pe care il facem este o chestiune in care trebuie implicat atat cetateanul, cat si autoritatea locala, cat si autoritatea guvernamentala. Fara ca toate aceste parti sa fie puse sa lucreze impreuna si sa aratam ca ne pasa cu adevarat si ca putem sa realizam proiecte, nu putem sa avem realizari importante”, a spus ministrul Apararii, care a participat, duminica, alaturi de conducerea PNL Dolj, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

Nicolae Ciuca a mai afirmat ca se va implica in proiectele care vizeaza dezvoltarea judetului Dolj in urmatorii patru ani si a subliniat ca stie probleme din aceasta zona in care a trait o lunga perioada de timp, fiind nascut in comuna Plenita din Dolj.

„Cred ca zona Olteniei, a Doljului, are acea creativitate, acea ambitie prin care sa isi stabileasca obiective si sa poata nu sa ajunga pe cineva din urma, ci sa ajungem acolo unde consideram noi ca trebuie sa fim la nivelul anului 2025-2030, asa cum se previzioneaza, cel putin din punct de vedere tehnic si tehnologic”, a mai spus ministrul Apararii, citat de Agerpres.

La randul sau, presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, a afirmat ca la alegerile locale organizatia sa a obtinut 31,7% la Consiliul Judetean, iar pentru alegerile parlamentare si-a propus un scor de circa 35% si patru deputati din totalul de 10 si doi senatori din patru.

„Daca ne mobilizam mai bine, si cu certitudine vom face acest lucru, ne propunem un scor apropiat de 35%, sa avem doi senatori si patru deputati. Ne dorim acest lucru, pentru ca patru ani de zile nu o sa mai fie alegeri, iar acest parlament ales pe 6 decembrie va da guvernul pentru urmatorii patru ani de zile. Este foarte important ca acest guvern sa fie liberal, guvern al dezvoltarii Romaniei, al relansarii Romaniei, al relansarii Doljului. Sunt multe obiective de investitii care au stagnat in acesti multi ani de zile in care au guvernat cei de la PSD”, a spus presedintele PNL Dolj.

Stoica a mai afirmat ca PNL Dolj doreste sa isi pastreze reprezentativitatea la nivelul Guvernului si dupa alegerile din 6 decembrie, cu cei doi ministri, respectiv Nicolae Ciuca la Aparare si Ionut Stroe la Tineret si Sport.

„In ultimii opt ani de zile, cei de la PSD au guvernat la nivel national in mod discretionar, iar Oltenia, cu toate ca a fost reprezentata in plan guvernamental, din pacate nu a cunoscut, asa cum ne asteptam cu totii, un reviriment economic. Din acest motiv, ne dorim sa avem un numar mare de parlamentari, sa ne pastram aceste pozitii la nivel guvernamental astfel incat toate autoritatile locale indiferent de culoarea politica sa beneficieze de programe de investitii si oamenii sa doreasca sa traiasca la ei acasa, fie ca vorbim de localitati din mediul rural, fie ca vorbim de mediul urban”, a mai spus Stefan Stoica.

Presedintele PNL Dolj – Stefan Stoica, ministrul Apararii Nationale – Nicolae Ciuca, presedintele PNL Craiova – senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Tineretului si Sportului – Ionut Stroe, deputatul Nicolae Giugea au participat, duminica, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

6 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

3 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

3 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

3 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

4 ore ago